Esittely

Alexandra
SKY-kosmetologi, Chiromassage IQ -mestari

Asiakkaitteni henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä käyttämieni tuotteiden eettisyys ovat minulle tosi tärkeitä asioita, ja sen takia käytän työssäni luonnonkosmetiikkaa. Tarjoan asiakkailleni mm. ainutlaatuista Chiromassage IQ kasvohierontaa, joka on varsin uusi ja ainutlaatuinen hoitomuoto Suomessa. Meitä on Suomessa vain muutama Chiromassage IQ -mestari. Vahvuuksiani ovat pitkät rentouttavat kasvohieronnat, osaavat kädet ja luotettavuus.

Valmistuin SKY-kosmetologiksi vuonna 2006 Savon ammatti- ja aikuisopistossa. Valmistumisen jälkeen työskentelin useita vuosia markkinoinnissa, vuonna 2009 ryhdyin myös yrittäjäksi.

Työni ohessa olen päivittänyt molempien alojen osaamista, mm. vuonna 2012 kouluttauduin visualistiksi ja vuosina 2016 – 2017 olen suorittanut erikoishieronta-koulutuksia (Chiromassage IQ, trigger point -hieronta yms.) valmistuen Chiromassage IQ -mestariksi. Seuraan aktiivisesti kosmetiikka-alan kehitystä ja olen osallistunut useisiin tuotekoulutuksiin.

Tervetuloa hoitoihini!
Kosmetologisi, Alexandra

Maarit
Ekokosmetologi, Qi & Body Shiatsu -terapeutti

Kutsun Sinut Amankaan luonnonmukaisiin hoitoihin, olet ansainnut oman hetkesi. Autan Sinua voimaan hyvin ja olemaan onnellinen omana itsenäsi. Hoidamme ihoasi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Sisäinen hyvinvointi heijastuu ulkoisena kauneutena, ulkoinen kauneus antaa meille sisäistä varmuutta.

Arvostan luontoa ja luonnonmukaisuutta. Amankassa pääset luonnonkosmetiikan ihanaan tuoksuvaan ja värikkääseen maailmaan. Tuotteiden koostumukset ovat lähellä ihon omaa rakennetta, ja näin iho pystyy vaivatta hyödyntämään hoitoaineiden vaikutukset. Tuotteista löydät apua myös erilaisiin iho-ongelmiin, ja ne sopivat mainiosti herkällekin iholle.

Ekokosmetologina jaan tietoutta luonnonkosmetiikasta ja perehdytän asiakkaita sen käyttöön. Ilokseni olen huomannut, että yhä useampi asiakkaani on valinnut iholleen puhtaan ja lempeän luonnonmukaisen tuotteen.

Viisas terveydenhoitaja neuvolasta opasti minua hakemaan apua shiatsusta jalkasärkyihin odottaessani ensimmäistä lastani. Apu löytyi. Myös synnytysten jälkeen elvyin nopeammin rasituksesta shiatsun avulla. Näistä kokemuksista minuun jäi itämään ”shiatsu-siemen”, joka pääsi kasvuun vuonna 2012 aloittaessani Qi & Body Shiatsu -opinnot Tapiolassa. Valmistuin Qi & Body Shiatsu -terapeutiksi vuonna 2014 Galit Shavivin ensimmäisessä ryhmässä Suomessa, ja jatkokoulutukseni sain pääätökseen elokuussa 2016.

Koulutukseni

 • Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto, Rastor, 2016 –
 • Qi & Body Clinical Shiatsu Therapist Diploma Level 3 – ISA International School of  Acupuncture, Espoo, 2014 – 2016
 • Myynnin ammattitutkinto, Wellness, Rastor, 2014 – 2015
 • Qi & Body Shiatsu Therapist Diploma Level 1 & 2 – ISA, Espoo, 2012 – 2014
 • Yrittäjän ammattitutkinto, Markkinointi-Instituutti 2011 – 2012
 • Ayurveda-koulutus, Pardaman Sharma, 2010
 • SKY-Cidesco-kosmetologi, Omnian Aikuisopisto, Espoo, 2006 – 2009
 • Wellness-täydennyskoulutus, Omnian Aikuisopisto, Espoo, 2007 – 2008
 • Reiki I 2006, reiki II 2009
 • Yo-merkonomi – ulkomaankaupan linja, Kouvolan Liiketalouden ja Ulkomaankaupan Instituutti, 1989

Työskentelin pitkään tietoliikennealalla, viimeiset vuodet sopimushallintaosastolla ennen päätöstäni vaihtaa alaa. Haluan tehdä työtä käsilläni ihmisten parissa, ihmisten hyväksi. Henkilökohtaiset myönteiset kokemukseni luontaishoidoista johdattivat minut hoitoalalle. Olen toiminut yrittäjänä Hoitohuone Amankassa vuodesta 2010 lähtien.

Jäsenyyteni

 • Suomen Ekokosmetologit ry
 • Suomen Kosmetologien Yhdistys ry
 • Shiatsu Finland ry
 • Suomen Yrittäjänaiset

Toivon, että lähdet Amankasta kevyin mielin ja askelin.
Hoitajasi, Maarit Boulaid

 

Kuvia hoitolasta

Kumppanit

Galit Shaviv / Qi & Body Shiatsu
Gottland Deli & Cafe
Bon Temps Cafe
Shiatsu Finland ry
Suomen Ekokosmetologit ry