Aromaterapia ja vyöhyketerapia

Aromaterapia 60 min. 79 €

Aromaterapia on lempeä kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka keskittyy tasapainon aikaansaamiseen kehon, mielen ja psyyken toimintojen toimintojen välille. Aromaterapiassa vaikuttavat rauhallinen kevyt käsittely ja eteeriset öljyt, jotka imeytyvät elimistöön ihon ja hengitystiehyeiden kautta sekä vaikuttavat mieleen hajuaistin välityksellä. Aromaterapian pyrkimyksenä on auttaa kehoa ja mieltä aktivoitumaan oman tilanteen parantamisessa ja avustaa siinä. Aromaterapiasta voidaan apua saada mm. päänsärkyyn, lihaskipuihin, kuukautis- ja vaihdevuosiongelmiin, ihonhoitoon, selluliittiin, unettomuuteen, masennukseen, ahdistukseen ja stressiin. Aromaterapiaa suositellaan sarjahoitona. Viiden kerran sarjahoidossa 5. kerta -50%.

Vyöhyketerapia jalkakylvyllä 45 min. 59 €

Vyöhyketerapia on kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoito, joka sopii kaikenikäisille. Vyöhyketerapia perustuu siihen ajatukseen, että ihmisen koko keho heijastuu pienoiskoossa kehon eri alueilla. Jalkaterissä ja jalkapohjissa on kaikkia kehon osiamme sekä sisäelimiämme vastaavat vyöhykkeet. Jalkojen refleksivyöhykettä paineltaessa vaikutetaan kyseisellä vyöhykkeellä sijaitsevaan elimeen. Näin korjataan tasapainottomuustiloja, jotka johtavat häiriötiloihin ja sairauksiin. Vyöhyketerapiassa ei hoideta vain oiretta vaan pyritään löytämään ongelmien alkulähteet, ja tarkoituksena on aktivoida kehoa parantamaan itse itsensä. Jo yksittäisellä vyöhyketerapiakäsittelyllä voidaan saada helpotusta elimistön häiriötiloihin, mutta useamman käsittelyn sarjalla saadaan aikaan pysyviä tuloksia. Vyöhyketerapialla on saatu hyviä tuloksia erityisesti vatsan – ja hormonitoiminnan ongelmissa. Vyöhyketerapiaa suositellaan sarjahoitona. Viiden kerran sarjahoidossa 5. kerta -50%. Hoito sisältää jalkakylvyn.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

« Takaisin