Chiromassage IQ

CHIROMASSAGE IQ

Face Chiromassage IQ – kasvohieronta 60 min. 60,-

3-kerran sarjassa 3. krt -20%
5-kerran sarjassa 5. kerta -50%

Kasvojen, kaulan, niskan ja dekoltee-aluen hieronta yksilöllisellä tekniikalla. Chiromassage IQ (Inteligente Quiromasaje) on alunperin espanjalainen erikoishierontatekniikka. Pehmeät ja rentouttavat hierontaotteet parantavat pinnallista verenkiertoa sekä tehostavat aineenvaihduntaa. Hieronta tasoittaa ihon pieniä juonteita ja vähentää turvotusta. Chiromassage poistaa myös fyysisiä ja emotionaalisia tukoksia. Olo on hieronnan jälkeen seesteinen, ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hierontatekniikka suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Face Chiromassage IQ – kasvohieronta on erinomainen hoito sellaisenaan, mutta tehokkaimmillaan sarjahoitona. Suunnittelemme sinulle yksilöllisen sarjahoidon. Suositeltu hoitoväli on 1-2 krt/vk, sarjan jälkeen ylläpitohoito kerran kuukaudessa. Myös yksittäinen Face Chiromassage IQ – kasvohieronta silloin tällöin piristää ihoasi. Hoito voidaan tehdä esim. muutama päivä ennen juhlia kohentamaan kasvosi juhlaan. Ihosi näyttää heti kirkkaammalta ja kiinteämmältä. Viiden kerran sarjahoidossa 5. krt -50%. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja hierontaöljyn.

Nefertiti face – erikoiskasvohieronta 45 min. 50,-

Erikoiskasvohieronta, joka on tarkoitettu kasvojen alaosalle, kaulalle ja dekolteelle. Hieronnalla on muotoileva ja ikääntymisen merkkejä siloittava vaikutus. Hieronta parantaa verenkiertoa, kiihdyttää lymfanesteen kiertoa, tehostaa kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvo- ja kaulalihaksia. Hierontatekniikka suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Nefertiti face – erikoiskasvohieronta on erinomainen hoito sellaisenaan, mutta tehokkaimmillaan sarjahoitona. Suunnittelemme sinulle yksilöllisen sarjahoidon. Suositeltu hoitoväli on 1-2 krt/vk, sarjan jälkeen ylläpitohoito kerran kuukaudessa. Myös yksittäinen Nefertiti face -erikoiskasvohieronta silloin tällöin piristää ihoasi. Hoito voidaan tehdä esim. muutama päivä ennen juhlia kohentamaan kasvosi juhlaan. Ihosi näyttää heti kirkkaammalta ja kiinteämmältä. Viiden kerran sarjahoidossa 5. krt -50%. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja hierontaöljyn.

Chiromassage IQ -vartalohieronta 75 min. 69,-

Chiromassage IQ -vartalohieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä. Vartalohieronta rentouttaa sekä tukee ihon terveyttä ja kimmoisuutta. Rauhoittavat hierontaotteet parantavat pinnallista verenkiertoa ja tehostavat aineenvaihduntaa. Hieronta tehdään luonnonöljyillä. Tarvittaessa käsittelemme myös ongelmakohtia. Hierontakaava suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Lopputuloksena on levännyt olo ja hyvä mieli.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min. siirtymäajaksi hoitojen välille.

« Takaisin