Naistenilta – kiireenkesytystä joulukuuhun

Tule Amankaan oppimaan helposti toteutettavia hoitovinkkejä itselle ja toiselle. Näistä konsteista saat voimaa joulukuun puuhiin. Selätät hämärän keskitalven, ja kohta siintää jo uusi vuosi ja valo!

Aloitamme illan rauhoittavalla hetkellä Maria Jeskasen ohjaamana. Maria on kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja yrittäjä Aromagardenista. Aromagarden on Pranarômin tuotteiden maahantuoja Suomessa.

Illan aikana opimme noin vartin pituisen harmonisoivan pää-niska-hartiahieronnan, jolla on helppo hemmotella ystävää tai perheenjäsentä. Sen voi opettaa myös toiselle, että saa itsekin hoitoa! Näytän hieronnan ja sen jälkeen teemme sen yhdessä toinen toisillemme.

Hieronnan voi tehdä vaatteen läpi, mutta nautinnollisin se on yhdistettynä luonnonöljyihin. Maria esittelee meille muutamia Pranarômin öljyjä, joita voi käyttää muutenkin ihonhoidossa. Hoidossa voi hyödyntää myös kiinalaista GuaSha-kiveä tai Bian-kiveä. Voit ottaa mukaan myös oman kivesi, jos sinulla on jo sellainen.

Hinta 29 €/hlö sis. öljyt, hierontamateriaalin ja kevyen iltapalan.

Ilmoittaudu viim. ke 28.11. email@amanka.fi tai 040 7050 979. Voit tulla kaverin kanssa tai yksin. Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Illan aikana on tilaisuus hankkia luonnonkosmetiikkaa ja lahjakortteja itselle tai joululahjaksi, niistä lisää myöhemmin. Amankaan ovat saapuneet mm. ihanat Meilahdessa valmistetut Kaurilan saunan tuotteet.

Lämpimästi tervetuloa!

Maarit
Ekokosmetologi
Qi & Body Shiatsu -terapeutti