Ajanvaraus

Peruutusehto
Esteen sattuessa peruuta aikasi viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Liian myöhään perutuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta ja peruuttamattomasta ajasta koko hoidon hinnan. Netin kautta ajan voi perua viimeistään 2 vrk ennen hoitoa.

Hoitolaetiketti
Toivomme, että saavut paikalle ensimmäisellä kerralla 10 min ennen sovittua aikaa, jotta ehdit täyttämään asiakaskortin rauhassa. Muussa tapauksessa toivomme Sinun saapuvan sovittuna aikana taataksemme asiakkaillemme hoitorauhan.

Shiatsua varten ota mukaasi joustavat pitkälahkeiset housut, pitkähihainen t-paita ja sukat. Lämmin vaatetus rentouttavien ja nestekiertoa aktivoivien hoitojen jälkeen takaa sen, että hoito jatkuu vielä pitkään.

Hiljennä matkapuhelimesi vierailusi ajaksi. Arvostamme hiljaisuutta ja pyrimme välttämään kovaäänistä puhetta.

Huomaa, että hoitoon ei pidä tulla sairaana. Tämä koskee akuutteja tiloja kuten kuumetta ja migreeniä.

Parhaan hyödyn saat hoidosta, jos sinulla on mahdollisuus rauhoittua hetki sen jälkeen esim. ihanassa luomulähikahvila Bon Tempsissä tai Le Grenierissä.

Puh. 040 7050 979

Nettivaraus on mahdollinen viimeistään 2 tuntia ennen hoitoa. Myöhäisempien aikojen tiedustelu samalle päivälle puhelimitse (jätä viesti, jos en pääse heti vastaamaan) tai tekstarilla 040 7050 979.

Sopivan ajan puuttuessa otathan ystävällisesti yhteyttä.

Olet lämpimästi tervetullut yksilöllisiin huolella tehtäviin hoitoihin EKOAmankaan .