Ajanvaraus

Peruutusehto
Esteen sattuessa muistathan peruuttaa aikasi viimeistään edellisenä päivänä klo 12 mennessä. Liian myöhään perutuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta ja peruuttamattomasta ajasta koko hoidon hinnan. Netin kautta ajan voi perua viimeistään 2 vrk ennen hoitoa.

Hoitolaetiketti
Toivomme, että saavut paikalle ensimmäisellä kerralla 5 min ennen sovittua aikaa, jotta ehdit täyttämään asiakaskortin rauhassa. Muussa tapauksessa toivomme Sinun saapuvan sovittuna aikana taataksemme asiakkaillemme hoitorauhan.

Shiatsu-hoitoa varten ota mukaasi joustavat pitkälahkeiset housut, pitkähihainen t-paita ja sukat. Lämmin vaatetus rentouttavien ja nestekiertoa aktivoivien hoitojen jälkeen takaa sen, että hoito jatkuu vielä pitkään.

Hiljennäthän matkapuhelimesi vierailusi ajaksi. Arvostamme hiljaisuutta ja pyrimme välttämään kovaäänistä puhetta.

Huomaa, että hoitoon ei pidä tulla sairaana. Tämä koskee akuutteja tiloja kuten kuumetta ja migreeniä.

Parhaimman hyödyn saat hoidosta, jos sinulla on mahdollisuus varata hieman aikaa rauhoittumiselle ja palautumiselle hoidon jälkeen.

Puh. 040 7050 979

Netin kautta voi aikoja varata viimeistään 2 tuntia ennen hoitoa. Tiedustele myöhäisempiä aikoja samalle päivälle puhelimitse (jätä viesti, jos en pääse heti vastaamaan) tai tekstarilla 040 7050 979.

Jos et löydä sopivaa aikaa netistä, ota ystävällisesti yhteyttä ajan järjestymiseksi.