Edut ihon ja kehon kevätsiivoukseen

Keväällä tekee mieli siivota kotia ja pestä ikkunoita. Muista myös itsesi! Nyt on loistava aika puhdistaa myös kasvoja ja kehoa.

Hoitolassa teen AHA-hedelmähappokuorintaan perustuvia tehokkaita, silti hellävaraisia HappyAge -kasvohoitoja. Kuolleet ihosolut kuoriutuvat pois, ja iho kirkastuu, pehmenee. Juonteet ja värierot tasoittuvat. Iho sitoo kosteutta paremmin. Naamion vaikutuksen aikana siivittelen sinut rentoutuneeseen olotilaan niska-hartia- ja päähieronnalla. Hoidon jälkeen tunnet ihosi ja olosi elinvoimaiseksi. Hoidot teen Purodorén hurmaavilla tuotteilla. Purodoré on suomalainen premium-luonnonkosmetiikkasarja.
UUTUUS Hellävarainen HappyAge -kasvohoito 45 min 69,- (73,-)
Suosittelen hoitoa 3 kerran sarjassa 2 viikon välein.


Keho ja mieli puhdistuvat shiatsussa. Se toimii kuin putkimies. Tukokset avautuvat, kun painelen kehoa rytmisesti, ja kehon oma luonnollinen paraneminen voi alkaa. Shiatsulla helpotetaan fyysisiä ja emotionaalisia oireita. Hermosto rauhoittuu, lihaskireydet laukeavat ja stressi lievittyy. Shiatsusta voi saada apua päänsärkyyn, PMS-oireisiin, kuukautiskipuihin, väsymykseen ja unettomuuteen. Ota hoitoa varten mukaan rennot pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet ja sukat.
Shiatsu tehdään yleensä sarjahoitona. Jos sinulla ei ole siihen nyt mahdollisuutta, tule tutustumaan yhdellä kerralla.
Shiatsu 75 min 85,- (89,-)

Edut ovat voimassa 31.5.2024 asti, ja ne koskevat uusia varauksia.
Lämpimästi tervetuloa.