Elina Enlund  Koulutettu hieroja  Ravintovalmentaja  Personal Trainer  0458915533

Elina Enlund
Elina Enlund

Olen koulutettu hieroja ja teen mobilisoivaa hierontaa sekä Dry needling -hoitoa. Toimin myös personal trainerina, ravintovalmentajana sekä valmennuspäällikkönä.

Minulla on paljon koulutusta hyvinvointiin liittyen mm. dry needling, faskiakäsittely, triggerpistekäsittely, mobilisoiva hieronta, hierojan erikoisammattitutkinto, hierojan tutkinto, personal trainer sekä 17 vuoden kilpaurheilutausta ja yli kymmenen vuoden kokemus valmentamisesta.

Liikunta on aina kuulunut osaksi arkea. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeä asia, sillä kokonaisuus ratkaisee kuinka hyvin ihminen voi. Asiakkaiden kanssa etsitään juuri hänelle sopivat hoitomuodot.

Ajanvaraus ja tiedustelut: Elina Enlund 0458915533. Nettiajanvaraus täältä.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tehokkaista ja elämyksellisistä hoidoista! Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.


Varaa aika

Lahjakortit

Yllätä läheisesi hemmottelevalla lahjakortilla! Lahjakortin voi ostaa tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.


Lue lisää

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.


Lue lisää