Maarit Repo erikoiskosmetologi ekokosmetologi  shiatsu-terapeutti  asahi-ohjaaja 040 7050 979

Maarit Repo

Ajanvaraus ja tiedustelut: Maarit Repo 040 7050 979. Nettiajanvaraus täältä.

Kutsun Sinut Amankaan luonnonmukaisiin hoitoihin, olet ansainnut oman hetkesi. Autan Sinua voimaan hyvin ja olemaan onnellinen omana itsenäsi. Hoidamme ihoasi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Sisäinen hyvinvointi heijastuu ulkoisena kauneutena, ulkoinen kauneus antaa meille sisäistä varmuutta.

Arvostan luontoa ja luonnonmukaisuutta. Amankassa pääset luonnonkosmetiikan ihanaan tuoksuvaan ja värikkääseen maailmaan. Tuotteiden koostumukset ovat lähellä ihon omaa rakennetta, ja näin iho pystyy vaivatta hyödyntämään hoitoaineiden vaikutukset. Tuotteista löydät apua myös erilaisiin iho-ongelmiin, ja ne sopivat mainiosti herkällekin iholle.

Ekokosmetologina jaan tietoutta luonnonkosmetiikasta ja perehdytän asiakkaita sen käyttöön. Ilokseni olen huomannut, että yhä useampi asiakkaani on valinnut iholleen puhtaan ja lempeän luonnonmukaisen tuotteen.

Viisas terveydenhoitaja neuvolasta opasti minua hakemaan apua shiatsusta jalkasärkyihin odottaessani ensimmäistä lastani. Apu löytyi. Myös synnytysten jälkeen elvyin nopeammin rasituksesta shiatsun avulla. Näistä kokemuksista minuun jäi itämään ”shiatsu-siemen”, joka pääsi kasvuun vuonna 2012 aloittaessani shiatsu -opinnot Tapiolassa. Valmistuin shiatsu-terapeutiksi vuonna 2014 Galit Shaviv / Qi & Body Shiatsu ensimmäisessä ryhmässä Suomessa, ja jatkokoulutukseni sain pääätökseen elokuussa 2016.

Koulutukseni

 • Erikoiskosmetologi, Luksia, Lohja, 2021 – 2022 
 • Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto, Rastor, 2016 – 2018
 • Qi & Body Clinical Shiatsu Therapist Diploma Level 3 – ISA International School of  Acupuncture, Espoo, 2014 – 2016
 • Myynnin ammattitutkinto, Wellness, Rastor, 2014 – 2015
 • Qi & Body Shiatsu Therapist Diploma Level 1 & 2 – ISA, Espoo, 2012 – 2014
 • Yrittäjän ammattitutkinto, Markkinointi-Instituutti 2011 – 2012
 • Ayurveda-koulutus, Pardaman Sharma, 2010
 • SKY-Cidesco-kosmetologi, Omnian Aikuisopisto, Espoo, 2006 – 2009
 • Wellness-täydennyskoulutus, Omnian Aikuisopisto, Espoo, 2007 – 2008
 • Reiki I 2006, reiki II 2009
 • Yo-merkonomi – ulkomaankaupan linja, Kouvolan Liiketalouden ja Ulkomaankaupan Instituutti, 1989

Työskentelin pitkään tietoliikennealalla, viimeiset vuodet sopimushallintaosastolla ennen päätöstäni vaihtaa alaa. Haluan tehdä työtä käsilläni ihmisten parissa, ihmisten hyväksi. Henkilökohtaiset myönteiset kokemukseni luontaishoidoista johdattivat minut hoitoalalle. Perustin Hoitohuone Amankan vuonna 2011.

Jäsenyyteni

Toivon, että lähdet Amankasta kevyin mielin ja askelin.
Hoitajasi, Maarit Repo

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.