Päivi Yli-Heikkuri  Refleksologi  Kätilö  050 472 5870

Päivi Yli-Heikkuri
Päivi Yli-Heikkuri

Olen valmistunut kätilöksi 2008. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt sairaalamaailmassa, viimeiset 9 vuotta pienten lasten sairaanhoitajana.

Omien lasteni myötä, ja erityisesti nuoremman lapsen koliikin vuoksi, tutustuin refleksologiaan, kun lääketieteestä ei ollut apua. Hoidoista oli apua, ja lapsestani tuli nauravainen ja hyväntuulinen koliikkioireiden väistyttyä.

Aloin perehtyä enemmän tähän koko kehon vyöhyketerapiaan; mihin kaikkeen siitä voisi olla apua? Aloitin refleksologian opinnot alkuvuodesta 2017 Tampereella Medika Novassa, nyt opinnot ovat loppusuoralla ja valmistun vuoden  2019 aikana Refleksologiksi.

Koko kehon vyöhyketerapiassa olennainen osa on ihminen kokonaisuutena, minkä vuoksi hoidossa keskitytään asiakkaaseen kokonaisvaltaisesti jokaisella hoitokerralla. Parhaimmillaan hoidon avulla voidaan helpottaa oloa ja lievittää erilaisia fyysisiä oireita, antaa energiaa ja voimaa, mutta myös rauhoittaa ja maadoittaa – edistäen ja ylläpitäen näin hyvinvointia ja terveyttä. Hoidan myös vauvoja refleksologialla koliikkivaivojen helpottamiseksi.

Hoito on myös oiva hetki ottaa aikaa itselle, kuunnellen omaa kehoa ja rauhoittua kiireen ja hektisyyden keskellä.

Ajanvaraus ja tiedustelut: Päivi Yli-Heikkuri 050 472 5870. Nettiajanvaraus täältä. Lisätietoa täältä.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 12 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.