Mamanka-hoidot

Shiatsu

Shiatsu on turvallinen ja tehokas hoito raskaanaoleville. Sen avulla voidaan helpottaa jalka-, selkä- ja lantion liitoskipuja. Hengitys vapautuu hoidossa ja kehoa valmistellaan synnytystä varten. Säännölliset hoidot voivat vähentää lääkehoidon tarvetta ja edistää äidin työkykyä. Mukava hoitoasento saadaan tyynyjen avulla esim. kylkimakuulla, taaksepäin tai eteenpäin nojaten tai istuallaan riippuen asiakkaan kehosta ja raskauden vaiheesta. Synnytyksen jälkeen shiatsu auttaa äitiä palautumaan nopeammin rasituksesta ja keskittymään vauvan hoitoon.

Shiatsu on tehokas manuaalinen koko kehon hoitomuoto Japanista, ja se pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupainantaan. Shiatsu vaikuttaa kuin ”putkimies”: Aktivoimalla kehon toimintoja tukokset avautuvat, ja kehon oma luonnollinen paraneminen voi alkaa.

Qi & Body Shiatsu stimuloi koko kehoa rentouttaen ja helpottaen erilaisia fyysisiä sekä emotionaalisia oireita. Hoito rauhoittaa yliaktiivista sympaattista hermostoa, parantaa verenkiertoa, vähentää lihaskireyttä ja kipua sekä lievittää stressiä. Qi & Body Shiatsulla hoidetaan mm. päänsärkyjä, PMS-oireita, kuukautiskipuja, väsymystä, unettomuutta ja stressiä. Säännöllisten shiatsu-hoitojen on myös todettu vahvistavan immuniteettia.

Kiinalaisen lääketieteen mukaan kehossa kulkee kanavia, meridiaaneja, joissa virtaa elämänenergia Qi. Meridiaanit yhdistyvät sisäelimiin, niveliin, lihaksiin ja hermoihin, ja näitä meridiaaneja aktivoimalla voidaan tasapainottaa kehoa ja aktivoida paranemisprosesseja. Ihmisen ollessa terve Qi liikkuu vapaasti. Epätasapainotilassa Qi’n vapaa virtaus on estynyt. Tämä voi johtaa ennen pitkää sairastumiseen.

Shiatsu on japania ja tarkoittaa peukalolla painamista (shi = sormi, atsu = painaa). Qi & Body Shiatsu -hoidossa meridiaaneja aktivoidaan painelemalla huolellisesti valittuja pisteitä, jotka sijaitsevat ympäri kehoa. Painelu tehdään käsin, peukalolla, kyynärvarrella, jalalla ja polvella. Rytmisessä liikkeessä, venyttelyssä ja keinuttelussa tukkeutuneet kanavat aukeavat, jolloin keho pääsee palaamaan normaaliin tasapainoon ja parantuminen voi alkaa. Hoidon vaikutus kestää 36 tuntia. Hoito tehdään lattialla futon-patjan päällä.

Hoitoa varten ota mukaasi joustavat pitkälahkeiset housut, pitkähihainen t-paita ja sukat.

75 min 80,-

3-kerran sarjahoidossa 3. krt -20%
5-kerran sarjahoidoissa 5. krt -50 %.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Refleksologia

Vyöhyketerapia on ikivanha kokemusperäinen hoitomuoto. Vyöhyketerapialla pyritään ylläpitämään terveyttä, mutta myös selvittämään ja hoitamaan kehon erilaisia häiriötiloja ja sairauksia. Hoidon avulla pyrimme elvyttämään kehon omat voimavarat ja aktivoimaan kehon oman paranemissysteemin.

Refleksologiassa eli koko kehon vyöhyketerapiassa hoito perustuu siihen, että ihmisellä on heijastejärjestelmiä kehossa. Näitä heijastekarttoja ja vyöhykkeitä löytyy esim. korvista, kasvoista, käsistä ja sääristä - jalkapohjien lisäksi. Heijastekartat ovat ikäänkuin pienoismalleja ihmisen kehosta. Kehomme hyödyntää näitä heijasteita tuekseen eri tilanteissa ja vaivoissa, ja näitä heijasteita hoitamalla hoidamme myös itse vaivaa.

Refleksologialla voidaan mm. rentouttaa ja rauhoittaa, lievittää lihaskireyksiä, jännitystiloja ja stressiä, parantaa unen laatua, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa kipu- ja särkytiloja, tasapainottaa hormonitoimintaa ja parantaa vastustuskykyä.

Refleksologia sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Opiskelijahoito. Hoidon tekee Päivi, vuonna 2019 Refleksologiksi valmistuva kätilö.

60 min 52,-
30 min 28,-

Vauvarefleksologia 60 min 45,-

Koko kehon vyöhyketerapia sopii myös vauvoille. Yleisin syy vyöhyketerapiaan hakeutumiseen on koliikki, joka alkaa yleensä 2-3 vkon iässä, kestäen 3-4 kk ikään saakka. Tavatonta ei kuitenkaan ole, että vielä vuoden ikäinenkin lapsi voi kärsiä koliikkimaisista oireista.

Hoito rentouttaa ja rauhoittaa, tuoden hyvän olon vauvalle.

Koliikin hoidossa 1-6 hoitokertaa riittää koliikin taltuttamiseksi, alkuun hoitoa voi antaa 1-2 päivän välein ja vauvan oireitten mukaan, harventaa kertoja, kun pahin on ohi.

Hoitohinnat sisältävät 0% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 12 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.