Mobilisoiva hieronta, Dry needling ja urheiluhieronta

Mobilisoivassa hieronnassa käytetään erilaisten hierontaotteiden lisäksi nivelten mobilisointia, mikäli jossain nivelessä on liikerajoitus tai kipua. Hieronnassa käytetään tarpeen mukaan myös fascia eli lihaskalvokäsittelyä ja triggerpistekäsittelyä.

Dry needling-hoito on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktiohoitoa, jossa käsitellään pehmytkudoksessa sijaitsevia triggerpisteitä akupunktioneuloilla. Mobilisoiva hieronta antaa helpotusta mm. liikerajoituksiin nivelissä, apua kiputiloihin ja puutumisoireisiin sekä rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Dry needling-hoito soveltuu kaikenlaisten kiputilojen hoitoon koko kehon alueella mm. erilaisiin päänsärkyihin, kulumaniveliin sekä erilaisiin voimakkaisiinkin kiputiloihin.

30 min 40,-
45 min 55,-
60 min 65,-

Urheiluhieronta 45 min 55,-

Hoitohinnat sisältävät 0% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Maarit Boulaid

Ekokosmetologi, SKY- ja Cidesco-kosmetologi

Lahjakortit

Yllätä läheisesi hemmottelevalla lahjakortilla. Lahjakortin voit ostaa tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.