Refleksologia

Vyöhyketerapia on ikivanha kokemusperäinen hoitomuoto. Vyöhyketerapialla pyritään ylläpitämään terveyttä, mutta myös selvittämään ja hoitamaan kehon erilaisia häiriötiloja ja sairauksia. Hoidon avulla pyrimme elvyttämään kehon omat voimavarat ja aktivoimaan kehon oman paranemissysteemin.

Refleksologiassa eli koko kehon vyöhyketerapiassa hoito perustuu siihen, että ihmisellä on heijastejärjestelmiä kehossa. Näitä heijastekarttoja ja vyöhykkeitä löytyy esim. korvista, kasvoista, käsistä ja sääristä - jalkapohjien lisäksi. Heijastekartat ovat ikäänkuin pienoismalleja ihmisen kehosta. Kehomme hyödyntää näitä heijasteita tuekseen eri tilanteissa ja vaivoissa, ja näitä heijasteita hoitamalla hoidamme myös itse vaivaa.

Refleksologialla voidaan mm. rentouttaa ja rauhoittaa, lievittää lihaskireyksiä, jännitystiloja ja stressiä, parantaa unen laatua, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, helpottaa kipu- ja särkytiloja, tasapainottaa hormonitoimintaa ja parantaa vastustuskykyä.

Refleksologia sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Opiskelijahoito. Hoidon tekee Päivi, vuonna 2020 Refleksologiksi valmistuva kätilö.

60 min 52,-
75 min 65,-

Hoitohinnat sisältävät 0% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 12 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.