Vauvarefleksologia

Vauvarefleksologia 60 min 45,-

Koko kehon vyöhyketerapia sopii myös vauvoille. Yleisin syy vyöhyketerapiaan hakeutumiseen on koliikki, joka alkaa yleensä 2-3 vkon iässä, kestäen 3-4 kk ikään saakka. Tavatonta ei kuitenkaan ole, että vielä vuoden ikäinenkin lapsi voi kärsiä koliikkimaisista oireista.

Hoito rentouttaa ja rauhoittaa, tuoden hyvän olon vauvalle.

Koliikin hoidossa 1-6 hoitokertaa riittää koliikin taltuttamiseksi, alkuun hoitoa voi antaa 1-2 päivän välein ja vauvan oireitten mukaan, harventaa kertoja, kun pahin on ohi.

Hoitohinnat sisältävät 0% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 12 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.