Keväinen naistenilta ti 17.5. klo 18-20

Kutsun sinut pitkästä aikaa yhteiseen iltaan Amankaan ti 17.5. klo 18-20 😊 🌺 .

Illan aikana pääset tutustumaan uuteen kotimaiseen Påre-ihonhoitosarjaan. Ihonhoidon lisäksi kuulet illan aikana Elämän värit -koloristitulkinnasta. Värit avaavat väylää itsetuntemukseen, ja toimivat meissä intuitiivisesti. 

Illan ohjelma:

– Påre-esittely

– Påre-demohoito yhdelle illan osallistujista

– DIY (Do it yourself) Påre-kasvohoidot

– Koloristi Elämän värit -tulkinnasta kertoo Jaana Walkendorff

Osallistuneiden kesken arvomme naamio/yövoiteen (arvo 39,-), ja voit hankkia kotiin Påre-tuotteita -20% -tutustumishintaan.

Amankan kasvohoitovalikoima on täydentynyt Påre-tuotteilla tehtävällä kirkastavalla ja heleyttävällä kasvohoidolla, ja se sisältää tehokkaan silti hellävaraisen omenahappokuorinnan. Ajan hoitoon voit varata täältä. Se on täsmähoito kevääseen ennen aurinkokautta. Sarjahoitona tehokkaimmillaan.

Pyydän sitovat ilmoittautumiset la 14.5. mennessä sähköpostitse email@amanka.fi tai puhelimitse 040 7050 979. Suosittelen varaamaan paikan pikimmiten, paikkoja enintään 10 henkilölle. Pienessä ryhmässä on mukava oppia ja tehdä yhdessä. Voit kutsua mukaan ystäväsi.

Illan hinta 29,- sisältäen Påre-koulutuksen demohoitoineen, DIY Påre-hoidon ja iltapalaa. Illan aikana arvotaan Påre-tuote osallistujien kesken. Myös mahdollisuus Påre-tuoteostoksiin -20% tutustumishintaan.

Lämpimästi tervetuloa,

Maarit Repo
Ekokosmetologi
Qi & Body Shiatsu -terapeutti