Kutsu keväiseen hoitoiltaan ke 6.3. klo 17:30-19:30

Amankan Naistenviikolla 4.3.-8.3. tapahtuu:
KEVÄINEN HOITOILTA KE 6.3. klo 17:30-19:30 – TERVETULOA!

Illan aikana saat tehopakkauksen tietoa ja konsteja ihosi, kehosi ja mielesi hoitoon, ja pääset heti toteuttamaan niitä.

Maria Niemi, Disar Oy, esittelee meille Biorelinen, Amankan uuden ihonhoitosarjan. Olen niin innoissani tästä eteläranskalaisesta helmestä, joka löytyi vuosien etsinnän jälkeen! Bioreline on ranskalainen sertifioitu Bio-Orgaaninen luonnonkosmetiikkasarja ja sisältää laajan valikoiman tehokkaita kasvo -ja vartalotuotteita koti- ja ammattilaiskäyttöön.Tuotteissa yhdistyvät miellyttävä mieto tuoksumaailma ja ihotuntuma. Pääsette heti kokeilemaan Biorelinea ja tekemään itsellenne kasvohoidon painelutekniikoilla.

Elina kertoo meille ajankohtaista tietoa ravinnosta ja saamme kuulla refleksologiasta, koko kehon vyöhyketerapiasta, Päiviltä. Elina on koulutettu hieroja, ravintovalmentaja ja personal trainer, ja Päivi on kätilö ja refleksologi. He aloittivat vastaanotot Amankassa tammikuussa.

Ohjelma:

  • Keho-mieliharjoitus – Maarit
  • Rikasta ravintoa naiselle kevääseen – Elina
  • Refleksologia – Päivi
  • Bioreline, uusi ihonhoitosarja – Maria Niemi, Disar Oy
  • Kasvohoito – Maarit


Hinta 35 €/hlö sis. kasvohoidon, tuotenäytteitä, kirjallista materiaalia ja kevyen iltapalan. Etuhintoja Biorelinesta ja uusista hoidoista, edut tarkentuvat myöhemmin.

Ilmoittaudu viim. ma 4.3. email@amanka.fi tai 040 7050 979. Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja on rajoitetusti, joten laita päivämäärä kalenteriin ja toimi ripeästi.
_________________________________

Voita lahjakortti – käy Amankassa
Perjantaina naistenpäivänä arvomme hoitolassa viikon aikana vierailleiden kesken 50 € lahjakortin vapaavalintaisen hoitoon. Ketä onni potkaisee..?! Tule käymään.
_____________________________

Lisää viikon hoito- ja tuote-eduista myöhemmin, pysy kuulolla
_____________________________

Tykkää ja seuraa facebookia
Ilmoitamme mahdollisista yllärieduista… ehdota etua meille facessa (klikkaa). Lempparihoito, tuote yms… Varo, toiveesi voi toteutua…! Kehitysideat ja toiveet ovat myös aina tervetulleita.

Lämpimästi tervetuloa!
Maarit    
Ekokosmetologi
Qi & Body Shiatsu -terapeutti
 

Asioimalla Amankassa tuet suomalaista käsityömäisyyttä ja naisyrittäjyyttä.