Shiatsu Tutuksi -viikon hoitoja

Onko kehosi tai mielesi jännittynyt? Tule tutustumaan japanilaiseen hoitomenetelmään, joka avaa tukoksia ja auttaa kehoa ja mieltä tasapainottumaan. Lisää shiatsusta täältä.

Olen Shiatsu Finland ry:n jäsen, ja osallistun yhdistyksen järjestämälle Shiatsu Tutuksi -viikolle 4.-10.4.2022 seuraavasti:

Qi & Body Shiatsu tutustumishoito uusille asiakkaille 45 min 50

UUTENA PALVELUNA Qi & Body Shiatsu ja mentorointi 90 min 70,- (89,-)

Esittelen uuden palvelun vastakseni asiakkaiden tarpeeseen keskustella rauhassa tilanteestaan. Olen huomannut, että monet asiakkaat haluaisivat jakaa asioitaan pidempään kuin hoidossa on mahdollista. Tässä hoidossa on shiatsun lisäksi varattu aikaa keskustelulle, jolloin voimme rauhassa tarkastella hoidon herättelemiä asioita. Nämä voivat liittyä mm. kehon oireiluun ja tuntemuksiin, voimavaroihin, tunteisiin ja elämäntilanteeseen. Tämä hoito sopii tilanteisiin, jolloin kehomme ja mielemme viestittävät meille oireillaan muutostarpeesta, ja kaipaamme ymmärrystä ja tukea muutoksen polullamme. Nähdyksi tuleminen omana ainutlaatuisena itsenämme ja hyväksyvä terapeuttinen kosketus luovat kannustavan ilmapiirin ja pohjan paranemisprosessille.

Etuhinnat voimassa 30.4.2022 asti.

Ajanvaraus https://www.hoitohuoneamanka.fi/ajanvaraus/