Kasvohoidot

Amankan kasvohoidot perustuvat ajattomaan luonnonmukaiseen viisauteen ja innovatiiviseen biosertifioituun ihonhoitoon. Hyödynnän hoidoissa vuosien varrella saamiani oppeja ayurvedasta, aroma- ja vyöhyketerapiasta, kiinalaisesta lääketieteestä ja puolijalokivistä elämänopeilla ja intuitiolla höystettynä. Pyrin tekemään jokaisesta hoidosta ainutlaatuisen tarpeesi ja toiveesi huomioiden. Tervetuloa! Ekokosmetologisi Maarit

Kasvohoidot sisältävät ihoanalyysin, ihonhoidon ohjauksen ja kotihoito-ohjeet.

Complete Line – Täydellinen kasvohoito 90 min 99,-

Täydellinen kasvohoito sisältää kuorinnan, ihonpuhdistuksen mekaanisesti (höyrytyksellä) tai ultraäänellä, naamion, pää-niska-hartia- ja kasvohieronnan, tehotuotteen ja hoitovoiteen. Täydellisessä kasvohoidossa ihoasi elvytetään terapeuttisilla hieronnoilla puhdistuksen lisäksi. Kasvo-niska-hartia-hieronta edistää hoidon lymfaattista vaikutusta ja tehoaineiden imeytymistä. Täydellisen kasvohoidon jälkeen olet levännyt, ja ihosi on silmin nähden virkistynyt.

Balance Line – Tasapainottava kasvohoito iho-ongelmiin 75 min 85,-

Tasapainottava kasvohoito voi olla rauhoittava, puhdistava tai kosteuttava, ja se on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille (myös couperosa) tai ärtyneelle iholle. Hoito räätälöidään sinulle ihoanalyysin perusteella. Iho on kehon peili. Kun iho oireilee, on sukellettava pintaa syvemmälle ja tarkasteltava koko kehon tilaa oireen hoitamisen lisäksi. Saat kokonaisvaltaista ihonhoidon ohjausta ja kotihoito-ohjeita. Hoito sisältää kuorinnan, naamion, jalkahieronnan lämpimällä öljyllä sekä kasvo-niska-hartiahieronnan.

Purify Line – Puhdistava kasvohoito 75 min 85,- alle 18-vuotiaat arkisin klo 10-16 78,- epäpuhtaalle (myös akne) iholle

Puhdistava kasvohoito sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen lisäksi höyrytyksen, kuorinnan, naamion ja päähieronnan sekä tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen tai timanttihionnan. Jos haluat lisätä hoitoon ultraäänipuhdistuksen tai timanttihionnan puhdistuksen tehostamiseksi, varaathan sen lisäpalveluna. Ihosi puhdistetaan mahdollisimman hellävaraisesti. Hoidossa hyödynnetään tarvittaessa DitLaser-laitteen valoenergiaa. Puhtaalla laser-valolla hoidetaan mm. aknea, arpia, tulehduksia ja turvotusta. Ihonpuhdistuksen jälkeen hemmottelen sinua päähieronnalla rauhoittavan naamion aikana.

Relaxline – Rentouttava kasvohoito 60 min 69,-

Rentouttava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, kasvo- ja jalkahieronnan ja hoitoöljyn. Hieronnassa hyödynnän puisia Rolline-hierontarullia ja puolijalokiviä. Hoito rentouttavaa ja ravitsee, ja tunnet sen vaikutuksen kehon lisäksi mielessäsi. Suosittelen tätä hoitoa lämpimästi sinulle, joka haluat levätä hetken ja keskittyä sisimpääsi.

Gua Sha -kasvohoito 45 min 65,-

Gua Sha -kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, Gua Sha -kasvohieronnan, naamion ja päähieronnan. Kasvohieronta tehdään jade gua sha -kivillä ja tehoseerumilla. Se parantaa ihon pintaverenkiertoa, vilkastuttaa kuona-aineiden poistumista, tasoittaa juonteita ja tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Hoito aktivoi myös kasvojen akupisteitä. Naamion aikana tehtävä päähieronta laukaisee lempeästi kehon ja mielen jännityksiä. Gua sha -kiviä (15,- pussukalla) saatavana myös kotikäyttöön käyttöohjeiden kera.

Kasvolymfa 45 min 59,-

Kevyt käsin tehtävä pumppaava hieronta poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja hoitovoiteen. Kasvolymfa hidastaa ihossa tapahtuvia vanhenemismuutoksia, koska solujen uusiutuminen nopeutuu ja kudoksen elastisuus paranee. Kasvolymfaa suositellaan myös couperosaan, akneen ja stressin poistoon. Usein asiakas nukahtaakin hoidon aikana. Suositellaan sarjahoitona. Viiden kerran sarjahoidossa 5. kerta -50%.

Silmänympäryshoito 15 min kasvohoidon yhteydessä 23,-

Kuorinta, kaksi hierontaa, naamio ja hoitovoide. Silmänympärysiho kiinteytyy, silmäpussit ja väri tasoittuvat. Virkistää väsyneitä silmiä ja katse kirkastuu. Tämä herkkä ja ohut ihoalue paljastaa usein ikääntymisen merkit ensimmäisenä, sen takia se tarvitsee oman erityisen hoitonsa. Täydentää ihanteellisesti kasvohoitoa.

ERIKOISKASVOHOIDOT

HappyAge -kasvohoito DitLaserilla 75 min 99,-

Nainen, olet kaunis kaikenikäisenä, nauti siitä! Kauneuttasi voimme tukea HappyAge -kasvohoidolla, joka ehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Hoito sisältää kuorinnan, valohoidon DitLaserilla, tehotuotteen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. DitLaser-valohoidolla saadaan upeita tuloksia mm. juonteiden, veltostuneen ihon, turvotuksen ja pigmentaation hoidossa.

HappyAge -kasvohoidossa ihoasi hoidetaan puhtaalla laser-valolla, joka vaikuttaa paikallisesti solutasolla elvyttäen aineenvaihduntaa ja siten normalisoiden kudoksen toimintaa. Hoitokohteet valitaan yksilöllisesti ihosi tarpeen mukaan. DitLaser-käsittely tehostaa myös hoitoaineiden imeytymistä. Laser on erittäin kiinteyttävä ja virkistävä hoitomuoto, ja vaikutuksen huomaat heti. HappyAge -kasvohoito on erinomainen hoito sellaisenaan, mutta tehokkaimmillaan sarjahoitona. Sarjahoidon suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeitaan vastaavaksi. Hoidon kesto riippuu hoidettavasta alueesta. Suositeltu hoitoväli on 1-2 krt/vk, sarjan jälkeen ylläpitohoito kerran kuukaudessa. Myös yksittäinen laserhoito silloin tällöin piristää ihoasi. Hoito voidaan tehdä esim. muutama päivä ennen juhlia kohentamaan kasvosi juhlaan. Ihosi näyttää heti kirkkaammalta ja kiinteämmältä.

Ultraäänipuhdistus lisäpalveluna kasvohoidossa 15 min 15,-

Ultraäänikäsittely nostaa hellävaraisesti epäpuhtauksia ihohuokosista ihon pintaan. Ihosi tuntuu raikkaammalta, ja se kirkastuu. Jos ihossasi on paljon syväpuhdistettavaa, suosittelen yhdistämään ultraäänipuhdistukseen höyrytyksen ja mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Timanttihionta 15 min 25,-
lisäpalveluna kasvohoidossa 15 min 17,-

Timanttihionta kuorii ja uudistaa ihoa tehokkaasti sekä edistää hoitotuotteiden imeytymistä. Ihosolujen uusiutuessa pinnalle kertyy kuolluta ihosolukkoa, mikä voi tehdä ihosta samean, tukkoisen ja hilseilevän. Ammattilaisen tekemä timanttihionta kuorii ihoa tehokkaasti ja säännöllisesti tehtynä ehkäisee myös ihon tukkeutumista. Hoitojen jälkeen ihoa tulee suojata UV-säteiltä eikä hoitopäivinä kannata ottaa aurinkoa. Puhtaampi ja sileämpi iho näkyy ja tuntuu konkreettisesti jo yhden timanttihionnan jälkeen. Parhaat tulokset saadaan 3-5 kerran sarjahoidossa 1 krt/vk, jolloin pintasolukko uusiutuu kokonaan. Ensimmäisen hoitokerran tulee olla kasvohoidon yhteydessä. Tehokkaasti kuorittu iho vastaanottaa hyvin erikoistuotteita, kuten seerumeita, ampulleja ja naamioita.

DitLaser-hoidot

juonteet, veltostunut iho, akne, tulehdus, couperosa, turvotus, arvet, psoriasis, pigmentaatio

Akupistestimulaatio kasvot, kaula ja rinta 30 min 45,-
Kasvojen alue (kasvot, silmän- ja huultenympärysiho, kaula, rinta) 30 min 55,-
Paikallishoidot (yksittäiset alueet) alkaen 30,-/15 min

Sarjahoidot
– 3 x sarjahoidossa 3. krt -20 %
– 5 x sarjahoidossa 5. krt -50 %
– Hoitokerrat 1-2 viikon välein.

DitLaser

DitLaser on laser-terapiahoito, jolla voidaan hoitaa iho-ongelmia kuten akne ja muut tulehdukset, haavat, juonteet, veltostunut iho, silmäpussit, pigmentaatio ja tuoreet pinnalliset arvet.

Laser-hoitoa annetaan alueellisti suoraan hoitokohteeseen tai akupunktiopisteiden kautta vaikuttamalla, jolloin sitä kutsutaan biostimulaatioksi. Hoitokohteeseen annetaan keskitettyä, puhdasta valoenergiaa. Kosmeettisissa hoidoissa käytettävien lasereiden aallonpituus on 630 – 959 nm.

Hoitava laser toimii tehokkaasti ja turvallisesti ihon ongelmakohtiin. Hiussuonet laajenevat, verenkierto vilkastuu, turvotus vähenee, soluaineenvaihdunta aktivoituu, kollageenimäärä lisääntyy sekä tulehdusten, palovammojen ja haavojen paraneminen nopeutuu.

Laserterapialla on saatu hyviä tuloksia mm. epäpuhtaan ja ikääntyvän ihon hoidossa. Hoito rauhoittaa myös couperosaihoa. Laserterapia on kivuton, ja se voidaan yhdistää muihin hoitoihin.
Hoito voidaan tehdä koko kasvoille tai paikallisesti ongelmakohtiin esim. yksittäisiin finneihin, arpiin, juonteisiin tai epäpuhtaille alueille. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelen laser-terapiaa sarjahoitona. Sarjahoidon suunnittelen yhdessä tarpeitasi vastaavaksi. Suositeltu hoitoväli on 1-2 krt/vk.

DitLaser-käsittely tehostaa myös hoitoaineiden imeytymistä, joten tehotuotteista saa parhaimman hyödyn laser-käsittelyjen yhteydessä.

DitLaser-laite on valmistettu Suomessa. Laite on testattu ja hyväksytty lääkintälaitteeksi sekä merkitty sen mukaisesti CE-merkillä ja ilmoitetun laitoksen (VTT) numerolla.
Hoidon vasta-aiheet
– sydämen tahdistaja
– raskaus
– eräät lääkeaineet

Kasvohoidot sisältävät ihoanalyysin, ihonhoidon ohjauksen ja kotihoito-ohjeet.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 12 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.