Kasvohoidot

Klassinen kasvohoito 90 min 105,-

Klassinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, pää-niska-hartia- ja kasvohieronnan, tehotuotteen ja hoitovoiteen. Klassisessa kasvohoidossa ihoasi elvytetään terapeuttisilla hieronnoilla tehokkaan puhdistuksen lisäksi. Ihon höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen jälkeen saat rentoutua päähieronnassa naamion aikana. Kasvo-niska-hartia-hieronta edistävät hoidon lymfaattista vaikutusta ja tehoaineiden imeytymistä. Klassisen kasvohoidon jälkeen olet levännyt, ja ihosi on silmin nähden virkistynyt.

Rauhoittava ja kosteuttava kasvohoito 75 min 87,-
herkälle (myös couperosa), ärtyneelle tai kuivalle iholle

Rauhoittava ja kosteuttava kasvohoito sisältää kuorinnan, naamion, jalkahieronnan lämpimällä öljyllä ja kasvo-niska-hartiahieronnan. Rauhoittava ja kosteuttava kasvohoito on ylellinen kasvohoito ja enemmän kuin kasvohoito, koska siinä tasapainotetaan koko kehoa. Herkän tai ärtyneen ihon omaava tarvitsee kokonaisvaltaista ohjausta tilansa normalisoimiseksi. Rauhoittavassa ja kosteuttavassa kasvohoidossa hyödynnetään yrttien ja kasvien ikivanhaa hoidollista tietotaitoa, ayurvedaa ja aromaterapiaa, ja hoito räätälöidään yksilöllisesti tarpeitasi vastaavaksi.

Ihonpuhdistus 75 min 85,- alle 18-vuotiaat arkisin klo 10-16 78,- epäpuhtaalle (myös akne) iholle

Ihonpuhdistus sisältää kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, DitLaser-hoidon tarvittaessa, naamion ja päähieronnan. Ihonpuhdistus on peruskasvohoito, jossa epäpuhtaudet poistetaan hellävaraisesti, silti tehokkaasti mekaanisessa ihonpuhdistuksessa. Hoidossa hyödynnetään tarvittaessa DitLaser-laitteen valoenergiaa. Puhtaalla laser-valolla hoidetaan mm. aknea, arpia, tulehduksia ja turvotusta. Ihonpuhdistuksen jälkeen sinua hemmotellaan päähieronnalla rauhoittavan naamion aikana.

Kasvolymfa 45 min 59,-

Kevyt käsin tehtävä pumppaava hieronta poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja hoitovoiteen. Kasvolymfa hidastaa ihossa tapahtuvia vanhenemismuutoksia, koska solujen uusiutuminen nopeutuu ja kudoksen elastisuus paranee. Kasvolymfaa suositellaan myös couperosaan, akneen ja stressin poistoon. Usein asiakas nukahtaakin hoidon aikana. Suositellaan sarjahoitona. Viiden kerran sarjahoidossa 5. kerta -50%.

Silmänympäryshoito 15 min kasvohoidon yhteydessä 23,-

Kuorinta, kaksi hierontaa, naamio ja hoitovoide. Silmänympärysiho kiinteytyy, silmäpussit ja väri tasoittuvat. Virkistää väsyneitä silmiä ja katse kirkastuu. Tämä herkkä ja ohut ihoalue paljastaa usein ikääntymisen merkit ensimmäisenä, sen takia se tarvitsee oman erityisen hoitonsa. Täydentää ihanteellisesti kasvohoitoa.

ERIKOISKASVOHOIDOT

Anti-age -kasvohoito DitLaserilla 75 min 115,-
ehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä

Anti-age -kasvohoito DitLaserilla sisältää kuorinnan, valohoidon DitLaserilla, erikoisnaamion, tehotuotteen sekä kasvo-, dekoltee- ja käsihieronnan. DitLaser-valohoidolla saadaan upeita tuloksia mm. juonteiden, veltostuneen ihon, turvotuksen ja pigmentaation hoidossa. Anti-age -kasvohoidossa ihoasi hoidetaan puhtaalla laser-valolla, joka vaikuttaa paikallisesti solutasolla elvyttäen aineenvaihduntaa ja siten normalisoiden kudoksen toimintaa. Hoitokohteet valitaan yksilöllisesti ihosi tarpeen mukaan. DitLaser-käsittely tehostaa myös hoitoaineiden imeytymistä. Laser on erittäin kiinteyttävä ja virkistävä hoitomuoto, ja vaikutuksen huomaat heti. Anti-age -kasvohoito on erinomainen hoito sellaisenaan, mutta tehokkaimmillaan sarjahoitona. Sarjahoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeitaan vastaavaksi. Hoidon kesto riippuu hoidettavasta alueesta. Suositeltu hoitoväli on 1-2 krt/vk, sarjan jälkeen ylläpitohoito kerran kuukaudessa. Myös yksittäinen laserhoito silloin tällöin piristää ihoasi. Hoito voidaan tehdä esim. muutama päivä ennen juhlia kohentamaan kasvosi juhlaan. Ihosi näyttää heti kirkkaammalta ja kiinteämmältä.

Elvyttävä ja energisoiva kasvohoito 75 min 1. krt 129,- jatkokäynnit 99,-

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mesoterapiakäsittely, tehotuote, naamio, energisoiva kasvohieronta ja hoitovoide. Mesoterapiakäsittelyssä ihon pintaan muodostetaan lukematon määrä hyvin pieniä reikiä, joiden kautta iholle levitettävät hoitavat tehotuotteet imeytyvät syvälle ihon kerroksiin ja vaikuttavat näin merkittävästi ihon kuntoon. Ihon kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy luonnollisella tavalla, iho kiinteytyy, uudistuu ja saa uutta hehkua. Ensimmäinen kasvohoitokerta 129 € sisältää mesoterapia-laitteen, jonka asiakas saa halutessaan mukaansa hoitosarjan päätteeksi kotihoito-ohjeiden kera.  Kasvohoitoa suositellaan vähintään 3 kerran sarjahoitona 1-2 krt/vk. Saat raikkaan ja uudistuneen ilmeen esim. juhliin.

DitLaser-hoidot

juonteet, veltostunut iho, pigmentaatio, akne, couperosa, turvotus, tulehdus, arvet

Akupistestimulaatio kasvot 20 min 50,-
Kasvojen alue (kasvot, silmän- ja huultenympärysiho, kaula, rinta) 30 min 75,-
Paikallishoidot (yksittäiset alueet) alkaen 35,-/15 min

Sarjahoidot
– 3 x sarjahoidossa 3. krt -20 %
– 5 x sarjahoidossa 5. krt -50 %
– Sarjahoitoetu hyvitetään kokonaisuudessaan viimeisen käsittelyn hinnassa.
– Hoitokerrat 1-2 viikon välein.

DitLaser

DitLaser on laser-terapiahoito, jolla voidaan hoitaa tiettyjä iho-ongelmia kuten akne ja muut tulehdukset, juonteet, veltostunut iho, silmäpussit, pigmentaatiot sekä pinnalliset arvet.

Laser-hoitoa annetaan alueellisti suoraan hoitokohteeseen tai akupunktiopisteiden kautta vaikuttamalla, jolloin sitä kutsutaan biostimulaatioksi. Hoitokohteeseen annetaan keskitettyä, puhdasta valoenergiaa. Kosmeettisissa hoidoissa käytettävien lasereiden aallonpituus on 630 – 959 nm.

Hoitava laser toimii tehokkaasti ja turvallisesti ihon ongelmakohtiin. Hiussuonet laajenevat, verenkierto vilkastuu, turvotus vähenee, soluaineenvaihdunta aktivoituu, kollageenimäärä lisääntyy sekä tulehdusten, palovammojen ja haavojen paraneminen nopeutuu.

Laserterapialla on saatu hyviä tuloksia mm. epäpuhtaan ihon hoidossa sekä anti-aging -hoidoissa (kasvot, silmän- ja huultenympärysiho, kaula, rinta). Hoito rauhoittaa myös couperosaihoa. Laserterapia on kivuton, ja se voidaan yhdistää muihin hoitoihin.

Hoito voidaan tehdä koko kasvoille tai paikallisesti ongelmakohtiin esim. yksittäisiin finneihin, arpiin, juonteisiin tai epäpuhtaille alueille. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme laser-terapiaa sarjahoitona. Sarjahoidon suunnittelemme yhdessä tarpeitasi vastaavaksi. Suositeltu hoitoväli on 1-2 krt/vk.

DitLaser-käsittely tehostaa myös hoitoaineiden imeytymistä, joten tehotuotteista saa parhaimman hyödyn laser-käsittelyjen yhteydessä.

DitLaser-laite on valmistettu Suomessa. Laite on testattu ja hyväksytty lääkintälaitteeksi sekä merkitty sen mukaisesti CE-merkillä ja ilmoitetun laitoksen (VTT) numerolla.

Hoidon vasta-aiheet
– sydämen tahdistaja
– raskaus
– eräät lääkeaineet

Timanttihionta – kirkastava ja uudistava 45 min 63,-

Timanttihionta sisältää timanttihiontakäsittelyn lisäksi naamion ja hoitovoiteen. Naamion aikana sinua hemmotellaan päähieronnalla. Timanttihionta kuorii ja uudistaa ihoa tehokkaasti sekä edistää hoitotuotteiden imeytymistä. Ihon pinnalle kertyy sen uusiutumisesta johtuen kuollutta ihosolukkoa, joka tekee ihon pinnasta epätasaisemman, himmentää sen väriä ja vaikeuttaa hoitoaineiden imeytymistä. Tämä voi näkyä ihossa sameutena tai tukkoisuutena. Meikki ei levity tasaisesti ja ihon pinta saattaa hilseillä. Ammattilaisen tekemä timanttihionta kuorii ihoa tehokkaasti ja vaikuttaa myös syvempiin ihokerroksiin, jossa uudet ihosolut syntyvät, ja vahvistaa näin ihon uudistumista. Säännöllinen kuorinta ehkäisee myös ihon tukkeutumista. Timanttihionnassa parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla, jossa koko ihon pintasolukko uudistuu. Hoitojen jälkeen ihoa tulee suojata UV-säteiltä eikä hoitopäivinä kannata ottaa aurinkoa.

Puhtaampi ja sileämpi iho näkyy ja tuntuu konkreettisesti jo yhden timanttihionnan jälkeen.  3-5 kerran sarjahoitossa 1 krt/vk ihon pintasolukko uusiutuu kokonaan, iho näyttää ja tuntuu selvästi tasaisemmalta ja heleämmältä ja rasvaiset kohdat ovat puhdistuneet. Tehokkaasti kuorittu iho vastaanottaa hyvin hoitoaineiden vaikuttavia ainesosia, ja tämä kannattaa hyödyntää käyttämällä timanttihionnan yhteydessä tehotuotteita, kuten seerumeita ja naamioita.

Timanttihionta mekaanisella ihonpuhdistuksella 75 min 89,-

Timanttihionta mekaanisella ihonpuhdistuksella sisältää timanttihiontakäsittelyn lisäksi höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Naamion aikana sinua hemmotellaan päähieronnalla. Timanttihionta kuorii ja uudistaa ihoa tehokkaasti sekä edistää hoitotuotteiden imeytymistä. Ihon pinnalle kertyy sen uusiutumisesta johtuen kuollutta ihosolukkoa, joka tekee ihon pinnasta epätasaisemman, himmentää sen väriä ja vaikeuttaa hoitoaineiden imeytymistä. Tämä voi näkyä ihossa sameutena tai tukkoisuutena. Meikki ei levity tasaisesti ja ihon pinta saattaa hilseillä. Ammattilaisen tekemä timanttihionta kuorii ihoa tehokkaasti ja vaikuttaa myös syvempiin ihokerroksiin, jossa uudet ihosolut syntyvät, ja vahvistaa näin ihon uudistumista. Säännöllinen kuorinta ehkäisee myös ihon tukkeutumista. Timanttihionnassa parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla, jossa koko ihon pintasolukko uudistuu. Hoitojen jälkeen ihoa tulee suojata UV-säteiltä eikä hoitopäivinä kannata ottaa aurinkoa.

Puhtaampi ja sileämpi iho näkyy ja tuntuu konkreettisesti jo yhden timanttihionnan jälkeen.  3-5 kerran sarjahoitossa 1 krt/vk ihon pintasolukko uusiutuu kokonaan, iho näyttää ja tuntuu selvästi tasaisemmalta ja heleämmältä ja rasvaiset kohdat ovat puhdistuneet. Tehokkaasti kuorittu iho vastaanottaa hyvin hoitoaineiden vaikuttavia ainesosia, ja tämä kannattaa hyödyntää käyttämällä timanttihionnan yhteydessä tehotuotteita, kuten seerumeita ja naamioita.

Ultraäänikasvohoito – puhdistava ja kosteuttava  60 min 72,-

Ultraäänikasvohoito sisältää kuorinnan, ihonpuhdistuksen ultraäänilaitteella, naamion ja hoitovoiteen. Ultraäänikasvohoito puhdistaa ihoa ja nostaa hellävaraisesti epäpuhtauksia ihohuokosista ihon pintaan. Ihosi syväpuhdistuu ja tuntuu raikkaammalta. Kasvonaamion vaikutuksen aikana sinua hemmotellaan päähieronnalla.

Kasvohoidot sisältävät ihoanalyysin, ihonhoidon ohjauksen ja kotihoito-ohjeet.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Maarit Boulaid

Ekokosmetologi, SKY- ja Cidesco-kosmetologi

Lahjakortit

Yllätä läheisesi hemmottelevalla lahjakortilla. Lahjakortin voit ostaa tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.