Luonnonkosmetiikka

Purodoré-A drop of Nordic luxury

Purodoré on korkealuokkainen, tutkittu ja kansainvälisesti palkittu kotimainen luonnonkosmetiikkasarja. Purodorén tuotteet ovat ainutlaatuinen yhdistelmä kymmenistä tutkituista ja vaikuttavista raaka-aineista. Tuotteista löytyy arvokkaita harvinaisuuksia kuten kultaa, silkkiä, shampanjaa, tryffeleitä ja peptidejä.

Kaikki raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, iso osa villinä kasvaneita kasveja. Suurin osa ainesosista on elintarvikekelpoisia. Kaikki raaka-aineet ovat jäljitettäviä ja vastuullisesti tuotettuja. Purodoré suosii Reilun Kaupan toimijoita ja ekologisesti toimivia pientuottajia.

Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa, ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Lisätietoa Purodorésta täältä.

Bioreline-Bio-Orgaaninen luonnonkosmetiikkasarja

Bioreline on ranskalainen sertifioitu Bio-Orgaaninen luonnonkosmetiikkasarja, joka sisältää laajan valikoiman tehokkaita kasvo- ja vartalotuotteita. Tuotteissa yhdistyy miellyttävä mieto tuoksumaailma ja ihotuntuma.

Biorelinen tuotteilla on Cosmebio-sertifiointi, ja yritys on sitoutunut kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan ja vastuulliseen johtamiseen. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla, ja ne ovat täysin vegaanisia. Tuotteet on valmistettu lähituotantona Ranskassa.

Yksi sarjan erikoisuudesta on se, että ihon erityisominaisuuksien kunnioittamiseksi vesi on korvattu Biorelinen tuotteissa luomulaatuisilla kukkaisvesillä, joita syntyy kasviperäisten raaka-aineiden tislauksessa. Tällöin käytetty vesipohja on erittäin puhdas, ja se osaltaan antaa tuotteelle hoitavaa vaikutusta.

Bioreline on sitoutunut tuottamaan laadukkaita tuotteita parhaista raaka-aineista. Bioreline kunnioittaa ympäristoä ja tukee viljelijöitä käyttämällä Reilun kaupan tuotantoa. Biorelinen tuotteet eivät sisällä GMO-aineita, synteettisiä raaka-aineita (kuten parabeeneja), alkoholia tai synteettisiä hajusteita. Biorelinen tuotteissa käytetään luontaisesti peseviä aineita kuten kookosglukosidia. Hapettumisen ehkäisemiseksi ja tuotteiden säilyvyyn edistämiseksi Biorelinen voiteet ja seerumit on pakattu ilmatiiviisiin pakkauksiin.

Sarja sisältää kaikki tarvittavat kotihoitotuotteet. Erilaisia puhdistusaineita, kukkaisvesiä puhdistuksen viimeistelyyn, kuorintoja, naamioita, seerumeita ja kasvovoiteita. Myös erilaiset luonnonöljyt ja vartalotuotteet kuuluvat valikoimaan.

Pranarôm-aromaterapiaa

Pranarôm on korkealaatuinen aromaterapiaan pohjautuva sarja Belgiasta. Eteeriset ja kylmäpuristetut kasviöljyt ovat CTEO-hyväksyttyjä. Tuotteet valmistetaan tieteellisessä aromaterapeuttisessa laboratoriossa, jonka perustaja Dominique Baudoux on maailmankuulu farmaseutti. Hänet tunnetaan ansiokkaasta työstään aromaterapian saralla, ja hän on kirjoittanut myös useita arvostettuja aromaterapiaa käsitteleviä kirjoja. Pranarômin terveys- ja hyvinvointituotteita myydään lähes 10 000 apteerissa ja erityisliikkeessä ympäri maailman.

Luonnonkosmetiikka

Ihmisten herätessä ekologisuuteen yhä useampi kosmetiikan käyttäjä valitsee iholleen puhtaan ja lempeän luonnonmukaisen tuotteen.

Luonnonkosmetiikalla tarkoitetaan alaan erikoistuneiden riippumattomien sertifiointiorganisaatioiden säätelemää ja valvomaa luonnollista alkuperää olevaa kosmetiikkaa. Erityishuomion kohteena on tuotteen koko elinkaaren vaikutus sekä ihmiseen että luontoon.

Tehokkaat raaka-aineet

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja. Luonnollisin menetelmin puristetut ja uutetut kasviraaka-aineet pystyvät aktivoimaan tai rauhoittamaan ihoa niiden tunnettujen ominaisuuksien mukaan. Myöskään eteerisistä öljyistä saatavat hajusteet eivät useinkaan ärsytä edes tuoksuallergiasta kärsiviä.

Turvallisuus

Luonnonkosmetiikka on turvallista, koska se ei sisällä elimistöön kertyviä tai vahingoittavia aineosia. Elimistöllä on kyky käsitellä luonnollisia aineita paremmin kuin synteettisiä, elimistölle vieraita aineita. Täten luonnonkosmetiikka on turvallinen valinta myös raskaana oleville (poikkeus eteeriset öljyt) ja lapsille.

Eettisyys

Luonnonkosmetiikka on eettistä kosmetiikkaa. Eläinkokeita ei hyväksytä, ja tuote-testauksessa käytetään vaihtoehtoisia menetelmiä. Luonnonraaka-aineet ovat hyvin tunnettuja pitkän historiansa vuoksi, ja siten usein testattuja ihmisten käytössä. Kuolleista eläimistä peräisin olevia aineosia ei käytetä.

Ympäristöystävällisyys

Ympäristöystävällisyyttä tuetaan kehittämällä valmistusprosesseja ja pakkaus-materiaaleja luontoystävällisempään suuntaan. Luonnonkosmetiikka ei ymmärrettävästi lisää myöskään ympäristön kemikaalikuormaa samassa määrin kuin tavanomainen kosmetiikka.

Käytettyjä raaka-aineita:

 • luonnonmukaiset raaka-aineet, joiden alkuperä jäljitettävissä
 • sertifioitua luomulaatua olevat kasvisperäiset raaka-aineet
 • kylmäpuristetut kasviöljyt
 • eteeriset öljyt
 • luonnonmukaiset säilöntäaineet
 • luontaiset vitamiinit

Kiellettyjä raaka-aineita:

 • uhanalaiset kasvit
 • geenimuunnellut raaka-aineet
 • synteettiset hajusteet, öljyt, rasvat ja väriaineet
 • silikonit
 • mineraaliöljyt (esim. parafiini ja vaseliini)
 • eläinrasvat ja proteiinit (esim. ihra, tali ja eläinkollageenit)

Kokonaisvaltainen ihonhoito

Kokonaisvaltainen ihonhoito huomioi mielen ja kehon yhteyden. Ihonhoito koostuu kokonaisuudessaan ravintotekijöistä, psyykkisistä tekijöistä ja ihon ulkoisesta hoidosta. Esimerkiksi suoliston toimintahäiriöt, hormonitasapainon muutokset ja stressi näkyvät lähes poikkeuksetta myös ihossa. Ihomme on kehomme peili.

Ihon ongelmatiloissa onkin syytä selvittää sisäisten tekijöiden vaikutus  samalla hoitaen ihoa ulkoisesti lempeästi ja mahdollisimman puhtaasti. Synteettiset kemikaalit rasittavat ihoa ja imeytyvät ihon kautta myös elimistöön. Ihon ongelmatiloissa kokonaisvaltainen kosmetiikka toimii lempeästi tasapainottamalla ja tukemalla ihon omia toimintoja. Terve iho on kostea, pehmeä ja hengittävä, ja sen toiminnot ovat tasapainossa keskenään.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.