Shiatsu

Shiatsu 60 min 75,-
Shiatsu 75 min 89,-
Shiatsu ja mentorointi 90 min 99,-

3-kerran sarjassa 3. krt -20%
5-kerran sarjassa 5. kerta -50%
Sarjahoidot ovat voimassa 6 kk ostopäivästä.

Shiatsu on tehokas manuaalinen koko kehon hoitomuoto Japanista, ja se pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupainantaan. Shiatsu vaikuttaa kuin ”putkimies”: Aktivoimalla kehon toimintoja tukokset avautuvat, ja kehon oma luonnollinen paraneminen voi alkaa.

Shiatsu stimuloi koko kehoa rentouttaen ja helpottaen erilaisia fyysisiä sekä emotionaalisia oireita. Hoito rauhoittaa yliaktiivista sympaattista hermostoa, parantaa verenkiertoa, vähentää lihaskireyttä ja kipua sekä lievittää stressiä. Shiatsulla hoidetaan mm. päänsärkyjä, PMS-oireita, kuukautiskipuja, väsymystä, unettomuutta ja stressiä. Säännöllisten shiatsu-hoitojen on myös todettu vahvistavan immuniteettia.

Kiinalaisen lääketieteen mukaan kehossa kulkee kanavia, meridiaaneja, joissa virtaa elämänenergia Qi. Meridiaanit yhdistyvät sisäelimiin, niveliin, lihaksiin ja hermoihin, ja näitä meridiaaneja aktivoimalla voidaan tasapainottaa kehoa ja aktivoida paranemisprosesseja. Ihmisen ollessa terve Qi liikkuu vapaasti. Epätasapainotilassa Qi’n vapaa virtaus on estynyt. Tämä voi johtaa ennen pitkää sairastumiseen.

Shiatsu on japania ja tarkoittaa peukalolla painamista (shi = sormi, atsu = painaa). Shiatsu-hoidossa meridiaaneja aktivoidaan painelemalla huolellisesti valittuja pisteitä, jotka sijaitsevat ympäri kehoa. Painelu tehdään käsin, peukalolla, kyynärvarrella, jalalla ja polvella. Rytmisessä liikkeessä, venyttelyssä ja keinuttelussa tukkeutuneet kanavat aukeavat, jolloin keho pääsee palaamaan normaaliin tasapainoon ja parantuminen voi alkaa. Hoidon vaikutus kestää 36 tuntia. Hoito tehdään lattialla futon-patjan päällä.

RASKAANAOLEVILLE shiatsu on turvallinen ja tehokas hoito. Sen avulla voidaan helpottaa jalka-, selkä- ja lantion liitoskipuja. Hengitys vapautuu hoidossa ja kehoa valmistellaan synnytystä varten. Säännölliset hoidot voivat vähentää lääkehoidon tarvetta ja edistää äidin työkykyä. Mukava hoitoasento saadaan tyynyjen avulla esim. kylkimakuulla, taaksepäin tai eteenpäin nojaten tai istuallaan riippuen asiakkaan kehosta ja raskauden vaiheesta. Synnytyksen jälkeen shiatsu auttaa äitiä palautumaan nopeammin rasituksesta ja keskittymään vauvan hoitoon.

Shiatsu sopii kaikille, myös vanhuksille ja lapsille.

Yksikin shiatsu-hoito voi helpottaa oloa, mutta pitkäaikaiseen hyötyyn tarvitaan yleensä useampi hoito 1-2 viikon välein. Annan asiakkailleni myös ohjausta ja kotihoitovinkkejä tarpeen ja toiveiden mukaan. Hoito tehdään lattialla futon-patjan päällä.

Hoitoa varten ota mukaasi joustavat pitkälahkeiset housut, pitkähihainen t-paita ja sukat.

Shiatsu ja mentorointi

Hoidossa on shiatsun lisäksi varattu aikaa keskustelulle, jolloin voimme rauhassa tarkastella hoidon herättelemiä asioita. Nämä voivat liittyä kehon oireiluun ja tuntemuksiin, voimavaroihin, tunteisiin ja elämäntilanteeseen. Tämä hoito sopii tilanteisiin, jolloin kehomme ja mielemme viestittävät meille oireillaan muutostarpeesta, ja kaipaamme ymmärrystä ja tukea muutoksen polullamme. Nähdyksi tuleminen omana ainutlaatuisena itsenämme ja hyväksyvä terapeuttinen kosketus luovat kannustavan ilmapiirin ja pohjan paranemisprosessille.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min. siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.