Qi&Body Shiatsu

Shiatsu 60 min. 70,-
3-kerran sarjassa 3. krt -20%
5-kerran sarjassa 5. kerta -50%

Tutustumishoito uusille shiatsu-asiakkaille 40 min 40,-

Shiatsu on tehokas manuaalinen koko kehon hoitomuoto Japanista, ja se pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja akupainantaan. Shiatsu vaikuttaa kuin ”putkimies”: Aktivoimalla kehon toimintoja tukokset avautuvat, ja kehon oma luonnollinen paraneminen voi alkaa.

Qi & Body Shiatsu stimuloi koko kehoa rentouttaen ja helpottaen erilaisia fyysisiä sekä emotionaalisia oireita. Hoito rauhoittaa yliaktiivista sympaattista hermostoa, parantaa verenkiertoa, vähentää lihaskireyttä ja kipua sekä lievittää stressiä. Qi & Body Shiatsulla hoidetaan mm. päänsärkyjä, PMS-oireita, kuukautiskipuja, väsymystä, unettomuutta ja stressiä. Säännöllisten shiatsu-hoitojen on myös todettu vahvistavan immuniteettia.

Kiinalaisen lääketieteen mukaan kehossa kulkee kanavia, meridiaaneja, joissa virtaa elämänenergia Qi. Meridiaanit yhdistyvät sisäelimiin, niveliin, lihaksiin ja hermoihin, ja näitä meridiaaneja aktivoimalla voidaan tasapainottaa kehoa ja aktivoida paranemisprosesseja. Ihmisen ollessa terve Qi liikkuu vapaasti. Epätasapainotilassa Qi’n vapaa virtaus on estynyt. Tämä voi johtaa ennen pitkää sairastumiseen.

Shiatsu on japania ja tarkoittaa peukalolla painamista (shi = sormi, atsu = painaa). Qi & Body Shiatsu -hoidossa meridiaaneja aktivoidaan painelemalla huolellisesti valittuja pisteitä, jotka sijaitsevat ympäri kehoa. Painelu tehdään käsin, peukalolla, kyynärvarrella, jalalla ja polvella. Rytmisessä liikkeessä, venyttelyssä ja keinuttelussa tukkeutuneet kanavat aukeavat, jolloin keho pääsee palaamaan normaaliin tasapainoon ja parantuminen voi alkaa. Hoidon vaikutus kestää 36 tuntia. Hoito tehdään lattialla futon-patjan päällä.

RASKAANAOLEVILLE shiatsu on turvallinen ja tehokas hoito. Sen avulla voidaan helpottaa jalka-, selkä- ja lantion liitoskipuja. Hengitys vapautuu hoidossa ja kehoa valmistellaan synnytystä varten. Säännölliset hoidot voivat vähentää lääkehoidon tarvetta ja edistää äidin työkykyä. Mukava hoitoasento saadaan tyynyjen avulla esim. kylkimakuulla, taaksepäin tai eteenpäin nojaten tai istuallaan riippuen asiakkaan kehosta ja raskauden vaiheesta. Synnytyksen jälkeen shiatsu auttaa äitiä palautumaan nopeammin rasituksesta ja keskittymään vauvan hoitoon.

Qi & Body Shiatsu sopii kaikille, myös vanhuksille ja lapsille.

Yksikin shiatsu-hoito voi helpottaa oloa, mutta pitkäaikaiseen hyötyyn tarvitaan yleensä useampi hoito 1-2 viikon välein. Annan asiakkailleni myös ohjausta ja kotihoitovinkkejä tarpeen ja toiveiden mukaan. Hoito tehdään lattialla futon-patjan päällä.

Hoitoa varten ota mukaasi joustavat pitkälahkeiset housut, pitkähihainen t-paita ja sukat.

3-kerran sarjahoidossa 3. krt -20%
5-kerran sarjahoidoissa 5. krt -50 %.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min. siirtymäajaksi hoitojen välille.


Ajanvaraus Hoitohuone Amanka

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tarjoamista elämyksistä! Voit varata ajan netistä tai puhelimitse.


Varaa aika


Hoitohuone Amanka

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tarjoamista elämyksistä! Voit varata ajan netistä tai puhelimitse.


Varaa aika


Lahjakortti Hoitohuone Amanka

Lahjakortit

Yllätä läheisesi hemmottelevalla lahjakortilla! Lahjakortin voi ostaa tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.


Lue lisää


applying-body-body-lotion-286951

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.


Lue lisää