Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokerimassan avulla karvat poistetaan juurineen karvan kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile, ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokerointi poistaa samalla kuolleen ihosolukon jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Karvat pysyvät poissa viikkoja, ja säännöllisesti tehtynä sokeroinnilla voidaan heikentää karvankasvua. Sokeroinnilla voidaan poistaa myös lyhyttä karvaa. Ihanteellinen poistopituus on 3 – 5 mm. Sokeri on täysin luonnontuote, eikä sitä ole testattu eläimillä.

Huomioitavaa ennen sokerointiin tuloa:
Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointia, sokerointipäivänä eikä seuraavana päivänä. Ensimmäisellä sokerointikerralla karvan tulee olla vähintään 5 mm pitkää.

Brasilialainen sokerointi naisille 1. krt  78,-  jatkokäynnit enint. 6 vkon välein 65,-
Bikiniraja 38,-
Kainalot 29,-
Bikiniraja ja kainalot 59,-
Sääret/reidet 45,-
Ylä-/alahuuli muun hoidon yhteydessä 19,-
Kasvot 26,-/29,-

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min. siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.