Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokerimassan avulla karvat poistetaan juurineen karvan kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile, ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokerointi poistaa samalla kuolleen ihosolukon, joten se on myös erinomainen vartalokuorinta jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Karvat pysyvät poissa viikkoja, ja säännöllisesti tehtynä sokeroinnilla voidaan heikentää karvankasvua. Sokeroinnilla voidaan poistaa myös hyvin lyhyttä karvaa. Ihanteellinen poistopituus on 3 – 5 mm. Sokeri on täysin luonnontuote, eikä sitä ole testattu eläimillä.

Huomioitavaa ennen sokerointiin tuloa:
Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointia, sokerointipäivänä eikä seuraavana päivänä. Ensimmäisellä sokerointikerralla karvan tulee olla vähintään 5 mm pitkää, ja brasilialaisessa sokeroinnissa hoitoajaksi suositellaan valittavan 45 min.

Brasilialainen sokerointi naisille, 1. krt  79,-  jatkokäynnit enint. 6 vkon välein 65,-
Bikiniraja 35,-
Kainalot 28,-
Sääret, bikiniraja ja kainalot 96,-
Sääret tai reidet 43,-
Sääret ja reidet 81,-
Kasvot 26,-
Ylä- tai alahuuli muun sokeroinnin tai kasvohoidon yhteydessä 17,-
Käsivarret 37,-

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min. siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tehokkaista ja elämyksellisistä hoidoista! Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tehokkaista ja elämyksellisistä hoidoista! Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Lahjakortit

Yllätä läheisesi hemmottelevalla lahjakortilla! Lahjakortin voi ostaa tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.