Hoitopaketit

Hemmottelupaketti 2 h 30 min 182,-

Ylellisen virkistävä hoitopaketti päästä varpaisiin. Hemmotteluhoidoilla valmistaudut vaikka tulevaan juhlaan. Hemmottelupaketti sopii hyvin kaikille, myös raskaanaolevalle ja on erinomainen valinta lahjakorttiin.

  • Kasvohoito: Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, naamio, päähieronta, kasvohieronta ja hoitovoide.
  • Jalkahoito: Virkistävä jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, raspaus ja hieronta.
  • Käsihoito: Kynsien ja kynsinauhojen hoito, käsivoide ja kynsien kiillotus tai lakkaus vaalealla lakalla.

Puhdistava ja energisoiva hoitopaketti kasvot & keho 90 min 110,-

Puhdistava ja energisoiva hoitopaketti kasvoille ja keholle sisältää Jade Gua Sha -kasvohoidon ja Qi & Body Shiatsun. Kasvohoito parantaa ihon pintaverenkiertoa, supistaa ihohuokosia ja tasoittaa juonteita, ja se sisältää jade gua sha -kivellä ja tehoseerumilla tehtävän kasvohieronnan. Iho valmistellaan hoitoon kuorinnalla. Qi & Body Shiatsu laukaisee lempeästi kehon ja mielen jännitykset. Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, jossa yhdistetään hierontapainalluksia ja venytyksiä. Rytmisessä liikkeessä, venyttelyssä ja keinuttelussa laukeavat kehon ja mielen jännitykset. Stressi lievittyy, unen laatu paranee, lihaskireydet ja kivut helpottavat ja verenkierto aktivoituu. Puhdistava ja energisoiva hoitopaketti kasvoille ja keholle sopii kaikille, erityisen hyvin odottavalle äidille, koska sen avulla voidaan helpottaa jalka-, selkä- ja lantion liitoskipuja. Hoitokokemus on miellyttävä ja rentouttava. Hoidon vaikutus kestää 36 tuntia.

Itämainen päähieronta kasvojen paineluhieronnalla
ja vyöhyketerapia 75 min 95,-

Hieronta muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, painalluksia, naputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkään tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartioita, yläselkää, olkavarsia, käsiä, niskaa, päätä ja kasvoja. Vyöhyketerapiassa käsitellään jalkaterissä sijaitsevia kehon heijasteita rytmisesti painellen. Itämainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja hemmotteleva hoito, joka sopii kaikenikäisille.  Amankan itämaisessa päähieronnassa yhdistellään ayurvedaa, aromaterapiaa, kiinalaista lääketiedettä ja shiatsua asiakkaan tarpeiden mukaan. Hieronta helpottaa lihas- ja hermojännitystä ja poistaa sekä fyysisiä että emotionaalisia tukoksia. Unenlaatu paranee ja nukahtaminen helpottuu. Vyöhyketerapiassa pyritään löytämään ongelmien alkulähteet, ja tarkoituksena on aktivoida kehoa parantamaan itse itsensä. Näin korjataan tasapainottomuustiloja, jotka voivat johtaa häiriötiloihin ja sairauksiin. Hoito lievittää stressiä, parantaa unen laatua, vähentää lihaskireyttä ja kipua sekä edistää verenkiertoa ja vatsantoimintaa. Jo yksittäisellä käsittelyllä voidaan saada helpotusta elimistön häiriötiloihin, mutta useamman käsittelyn sarjalla saadaan pitempiaikaisia tuloksia. Viiden kerran sarjahoidossa 5. kerta -50 %.

Aroma- ja vyöhyketerapia 90 min 110,-

Aromaterapiassa vaikuttavat rauhallinen kevyt käsittely ja eteeriset öljyt, jotka imeytyvät elimistöön ihon kautta sekä vaikuttavat mieleen hajuaistin välityksellä. Vyöhyketerapiassa käsitellään jalkaterissä sijaitsevia kehon heijasteita rytmisesti painellen. Aroma- ja vyöhyketerapia on kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoitokokonaisuus. Eteeriset öljyt valitaan asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Aromaterapia lievittää kipuja ja särkyjä, hormonaalisia ongelmia, unettomuutta, ahdistusta ja stressiä. Vyöhyketerapiassa pyritään löytämään ongelmien alkulähteet, ja tarkoituksena on aktivoida kehoa parantamaan itse itsensä. Näin korjataan tasapainottomuustiloja, jotka voivat johtaa häiriötiloihin ja sairauksiin. Hoito lievittää stressiä, parantaa unen laatua, vähentää lihaskireyttä ja kipua sekä edistää verenkiertoa ja vatsantoimintaa. Jo yksittäisellä terapiakäsittelyllä voidaan saada helpotusta elimistön häiriötiloihin, mutta useamman käsittelyn sarjalla saadaan pitempiaikaisia tuloksia. Viiden kerran sarjahoidossa 5. kerta -50 %.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tehokkaista ja elämyksellisistä hoidoista! Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tehokkaista ja elämyksellisistä hoidoista! Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Lahjakortit

Yllätä läheisesi hemmottelevalla lahjakortilla! Lahjakortin voi ostaa tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.