Hoitopaketit

Hemmottelupaketti 2 h 30 min 182,-

Ylellisen virkistävä hoitopaketti päästä varpaisiin. Hemmotteluhoidoilla valmistaudut vaikka tulevaan juhlaan. Hemmottelupaketti sopii hyvin kaikille, myös raskaanaolevalle ja on erinomainen valinta lahjakorttiin.

  • Kasvohoito: Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, naamio, päähieronta, kasvohieronta ja hoitovoide.
  • Jalkahoito: Virkistävä jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, raspaus ja hieronta.
  • Käsihoito: Kynsien ja kynsinauhojen hoito, käsivoide ja kynsien kiillotus.

Puhdistava ja energisoiva hoitopaketti kasvot & keho 90 min 110,-

Puhdistava ja energisoiva hoitopaketti kasvoille ja keholle sisältää Jade Gua Sha -kasvohoidon ja Qi & Body Shiatsun. Kasvohoito parantaa ihon pintaverenkiertoa, supistaa ihohuokosia ja tasoittaa juonteita, ja se sisältää jade gua sha -kivellä ja tehoseerumilla tehtävän kasvohieronnan. Iho valmistellaan hoitoon kuorinnalla. Qi & Body Shiatsu laukaisee lempeästi kehon ja mielen jännitykset. Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, jossa yhdistetään hierontapainalluksia ja venytyksiä. Rytmisessä liikkeessä, venyttelyssä ja keinuttelussa laukeavat kehon ja mielen jännitykset. Stressi lievittyy, unen laatu paranee, lihaskireydet ja kivut helpottavat ja verenkierto aktivoituu. Puhdistava ja energisoiva hoitopaketti kasvoille ja keholle sopii kaikille, erityisen hyvin odottavalle äidille, koska sen avulla voidaan helpottaa jalka-, selkä- ja lantion liitoskipuja. Hoitokokemus on miellyttävä ja rentouttava. Hoidon vaikutus kestää 36 tuntia.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 12 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.