Hoitopaketit

Hemmottelupaketti ekokauneus 2 h 155,-

Ylellisen virkistävä hoitopaketti päästä varpaisiin. Hemmotteluhoidoilla valmistaudut vaikka tulevaan juhlaan. Hemmottelupaketti sopii hyvin kaikille, myös raskaanaolevalle, ja on erinomainen valinta lahjakorttiin.

Paketti sisältää kasvo- ja jalkahoidon. Kasvohoidossa kirkastavan kuorinnan ja ravitsevan naamion lisäksi ihoa elvytetään rentouttavalla kasvo-niska- hartiahieronnalla. Jalat pehmenevät kovettumien poistolla, kynnet lyhennetään ja kynsinauhat siistitään. Jalkahieronnan jälkeen askel tuntuu kevyeltä.

Hemmottelupaketti energisoiva 90 min 125,-

Energisoiva hemmottelupaketti sisältää jade gua sha -kasvohoidon ja shiatsun. Kasvohoito parantaa ihon pintaverenkiertoa, supistaa ihohuokosia ja tasoittaa juonteita, ja se sisältää jade gua sha -kivellä ja tehoseerumilla tehtävän kasvohieronnan. Iho valmistellaan hoitoon kuorinnalla. Shiatsu laukaisee lempeästi kehon ja mielen jännityksiä. Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, jossa yhdistetään hierontapainalluksia ja venytyksiä. Rytmisessä liikkeessä, venyttelyssä ja keinuttelussa keho ja mieli antavat periksi ja jännitykset helpottavat. Stressi lievittyy, unen laatu paranee, lihaskireydet ja kivut helpottavat ja verenkierto aktivoituu. Energisoiva hemmottelupaketti sopii kaikille, erityisen hyvin odottavalle äidille, koska sen avulla voidaan helpottaa jalka-, selkä- ja lantion liitoskipuja. Hoitokokemus on miellyttävä ja rentouttava. Hoidon vaikutus kestää 36 tuntia. Shiatsua varten ota mukaasi joustavat pitkälahkeiset housut, pitkähihainen paita ja sukat.

Aromaattinen hoitoelämys - keho ja kasvot 90 min 125,-

Aromaterapia keholle ja kasvohoito. Luonnon terapiat herättelevät kehoa ja mieltä tasapainottumaan. Kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoitokokonaisuus. Aromaterapiassa vaikuttavat rauhallinen kevyt käsittely ja eteeriset öljyt, jotka imeytyvät elimistöön ihon kautta sekä vaikuttavat mieleen hajuaistin välityksellä. Eteeriset öljyt valitaan asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Hoito voi olla esim. rentouttava, puhdistava tai virkistävä. Hoidon päättää hemmotteleva kasvohoito sisältäen kuorinnan, naamion ja hieronnan.

Rennoksi päästä varpaisiin - yläkehon hieronta ja jalkaterien käsittely 75 min 105,-

Itämainen päähieronta kasvojen paineluhieronnalla ja vyöhyketerapia. Syvällisesti rentouttava ja hemmotteleva hoito, joka lievittää jännityksiä ja antaa levollisen olon. Amankan itämaisessa päähieronnassa käsitellään yläselkää, niska-hartiaseutua, käsiä ja päätä rytmikkään tehokkaasti hieroen, painellen, naputellen ja tukistellen. Monipuolinen käsittely rentouttaa syvällisesti. Vaikutusta tehostavat eteerisiä öljyjä sisältävät puhtaat kasviöljyt. Kasvoilta sulavat viimeisetkin jännitykset akupistepainelussa. Hoidon päättää maadoittava vyöhyketerapia, joka sisältää puhdistavan jalkakylvyn. Jalkaterissä sijaitsevia kehon heijasteita käsitellään rytmisesti painellen.
Olo on hoidon jälkeen seesteinen, ja ajatukset kirkkaat ja rauhallisest. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena.

Puhdistava ja energisoiva hoitopaketti kasvot ja keho 75 min 99,-

Puhdistava ja energisoiva hoitopaketti kasvoille ja keholle sisältää gua sha -kasvohoidon ja shiatsun. Kasvohoito parantaa ihon pintaverenkiertoa, supistaa ihohuokosia ja tasoittaa juonteita, ja se sisältää jade gua sha -kivellä ja tehoseerumilla tehtävän kasvohieronnan. Iho valmistellaan hoitoon kuorinnalla. Shiatsu laukaisee lempeästi kehon ja mielen jännitykset. Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, jossa yhdistetään hierontapainalluksia ja venytyksiä. Rytmisessä liikkeessä, venyttelyssä ja keinuttelussa laukeavat kehon ja mielen jännitykset. Stressi lievittyy, unen laatu paranee, lihaskireydet ja kivut helpottavat ja verenkierto aktivoituu. Hoitokokemus on miellyttävä ja rentouttava. Hoidon vaikutus kestää 36 tuntia.

Talven hoitopaketti 60 min 89,- (saatavana talvisin)

Hoito sisältää kehoa lämmittävän selän kuumakivihieronnan ja kosteuttavan kasvohoidon. Hieronta lämpimillä basalttikivillä karkottaa kiristykset selästä, ja lämpö leviää koko kehoon. Olo rentoutuu, ja kaikki muu unohtuu. Kasvohoidossa hellävarainen kuorinta valmistaa ihoa vastaanottamaan kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia. Seerumi ja naamio imeytyvät ihoon elvyttävässä kasvohieronnassa. Hoidon jälkeen olo seesteinen, ja iho silminnähden ravittu ja raikas.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.