Hoitopaketit

Hemmottelupaketti ekokauneus 2 h 155,-

Ylellisen virkistävä hoitopaketti päästä varpaisiin. Hemmotteluhoidoilla valmistaudut vaikka tulevaan juhlaan. Hemmottelupaketti sopii hyvin kaikille, myös raskaanaolevalle, ja on erinomainen valinta lahjakorttiin.

Paketti sisältää kasvo- ja jalkahoidon. Kasvohoidossa kirkastavan kuorinnan ja ravitsevan naamion lisäksi ihoa elvytetään rentouttavalla kasvo-niska- hartiahieronnalla. Jalat pehmenevät kovettumien poistolla, kynnet lyhennetään ja kynsinauhat siistitään. Jalkahieronnan jälkeen askel tuntuu kevyeltä.

Hemmottelupaketti energisoiva 90 min 119,-

Energisoiva hemmottelupaketti sisältää jade gua sha -kasvohoidon ja shiatsun. Kasvohoito parantaa ihon pintaverenkiertoa, supistaa ihohuokosia ja tasoittaa juonteita, ja se sisältää jade gua sha -kivellä ja tehoseerumilla tehtävän kasvohieronnan. Iho valmistellaan hoitoon kuorinnalla. Shiatsu laukaisee lempeästi kehon ja mielen jännityksiä. Shiatsu on japanilainen hoitomuoto, jossa yhdistetään hierontapainalluksia ja venytyksiä. Rytmisessä liikkeessä, venyttelyssä ja keinuttelussa keho ja mieli antavat periksi ja jännitykset helpottavat. Stressi lievittyy, unen laatu paranee, lihaskireydet ja kivut helpottavat ja verenkierto aktivoituu. Energisoiva hemmottelupaketti sopii kaikille, erityisen hyvin odottavalle äidille, koska sen avulla voidaan helpottaa jalka-, selkä- ja lantion liitoskipuja. Hoitokokemus on miellyttävä ja rentouttava. Hoidon vaikutus kestää 36 tuntia. Shiatsua varten ota mukaasi joustavat pitkälahkeiset housut, pitkähihainen paita ja sukat.

Talven hoitopaketti 60 min 89,-

Hoito sisältää kehoa lämmittävän selän kuumakivihieronnan ja kosteuttavan kasvohoidon. Hieronta lämpimillä basalttikivillä karkottaa kiristykset selästä, ja lämpö leviää koko kehoon. Olo rentoutuu, ja kaikki muu unohtuu. Kasvohoidossa hellävarainen kuorinta valmistaa ihoa vastaanottamaan kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia. Seerumi ja naamio imeytyvät ihoon elvyttävässä kasvohieronnassa. Hoidon jälkeen olo seesteinen, ja iho silminnähden ravittu ja raikas.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.