Jalkahoito

Täydellinen jalkahoito 70 min 78,-

–lakkauksella 75 min + 15,- (lakan saa mukaan)

Virkistävä jalkakylpy, kuorinta, ravitseva hoitoöljy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, raspaus ja hieronta. Huolehdi jaloistasi, sillä jalkojen hyvinvointi heijastuu koko kehon hyvinvointiin. Kokonaisvaltaisella jalkojen hoidolla voidaan ehkäistä känsiä, kovettumia, asentovirheitä, ihomuutoksia ja kipua. Jalkahoito viimeistellään halutessasi kynsilakalla, jonka saat omaksi. Ajanvarauksessa lisää lakkaus hoitoon lisäpalveluna. Huomaathan varata hetken kuivumiselle hoidon jälkeen. Amankan jalkahoidon päätyttyä olet levännyt ja askeleesi on kevyt.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.