Jalka- ja käsihoidot

Täydellinen jalkahoito 70 min 74,-

– lakkauksella 75 min + 8-13,-

Virkistävä jalkakylpy, kuorinta, ravitseva säärinaamio, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto veitsellä, raspaus ja öljyhieronta. Huolehdi jaloistasi, koska jalkojen hyvinvointi heijastuu koko kehon hyvinvointiin. Kokonaisvaltaisella jalkahoidolla voidaan ehkäistä känsiä, kovettumia, asentovirheitä, ihomuutoksia ja kipua. Jalkahoidon viimeistelee lakkaus. Voit valita eko-lakkauksen tai tavallisen lakkauksen. Hygieenisyyssyistä kynsilakkapullo ostetaan erikseen, ja asiakas saa sen mukaansa hoidon jälkeen. Amankan jalkahoidon päätyttyä olet levännyt ja askeleesi on kevyt.

Ravitseva käsihoito lakkauksella 60 min 59,- toisen hoidon yhteydessä

Kylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus. Ravitseva öljyhieronta syväkosteuttaa ihoasi ja hoitaa kynsiäsi. Iho tuntuu pehmeämmältä ja siloittuu. Tämä täydellinen käsihoito saa olosi tuntumaan huolitellulta ja naiselliselta. Käsihoito on tarkoitettu yhdistettäväksi toiseen hoitoon.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tehokkaista ja elämyksellisistä hoidoista! Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tehokkaista ja elämyksellisistä hoidoista! Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Lahjakortit

Yllätä läheisesi hemmottelevalla lahjakortilla! Lahjakortin voi ostaa tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.