Jalkahoito

Täydellinen jalkahoito 70 min 74,-

– lakkauksella 75 min + 8-13,-

Virkistävä jalkakylpy, kuorinta, ravitseva säärinaamio, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, raspaus ja öljyhieronta. Huolehdi jaloistasi, sillä jalkojen hyvinvointi heijastuu koko kehon hyvinvointiin. Kokonaisvaltaisella jalkojen hoidolla voidaan ehkäistä känsiä, kovettumia, asentovirheitä, ihomuutoksia ja kipua. Jalkahoidon viimeistelee lakkaus, eko- tai tavallisella lakalla valintasi mukaan. Kynsilakan saat omaksi. Ajanvarauksessa lisää lakkaus hoitoon lisäpalveluna. Huomaathan varata hetken kuivumiselle hoidon jälkeen. Amankan jalkahoidon päätyttyä olet levännyt ja askeleesi on kevyt.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Maarit Boulaid

Ekokosmetologi, SKY- ja Cidesco-kosmetologi

Lahjakortit

Yllätä läheisesi hemmottelevalla lahjakortilla. Lahjakortin voit ostaa tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.