Terapiat ja hieronnat

Itämainen päähieronta kasvojen paineluhieronnalla 45 min 65,-

Itämainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja hemmotteleva hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hieronta muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, painalluksia, naputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkään tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartioita, yläselkää, olkavarsia, käsiä, niskaa, päätä ja kasvoja. Hieronta helpottaa lihas- ja hermojännitystä ja poistaa sekä fyysisiä että emotionaalisia tukoksia. Unenlaatu paranee ja nukahtaminen helpottuu. Olo on hieronnan jälkeen seesteinen, ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hieronnan vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena. Esimerkiksi päänsäryn lievittämiseen suositellaan 1-2 hierontakertaa ja yleisten jännitystilojen purkamiseen 4-7 hierontakertaa.

Aromaattinen selkähieronta basalttikivillä 45 min 65,-

Hieronta ja eteeriset öljyt yhdessä laukaisevat selän alueen jännityksiä ja rentouttavat myös mieltä. Selkää ja niskaa lämmitetään aluksi hieromalla niitä lämpimillä basalttikivillä. Kivien antama lämpö stimuloi lihaksia ja ihon pintahermoja. Hoito jatkuu käsin tehtävällä hieronnalla erilaisin ottein riippuen asiakkaan tilasta ja toiveista. Eteeriset öljyt syventävät hoidon vaikutusta.

Vyöhyketerapia 45 min 65,-

Vyöhyketerapia on kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoito, joka sopii kaikenikäisille. Vyöhyketerapia perustuu siihen ajatukseen, että ihmisen koko keho heijastuu pienoiskoossa kehon eri alueilla. Jalkaterissä ja jalkapohjissa on kaikkia kehon osiamme sekä sisäelimiämme vastaavat vyöhykkeet. Jalkojen refleksivyöhykettä paineltaessa vaikutetaan kyseisellä vyöhykkeellä sijaitsevaan elimeen. Näin korjataan tasapainottomuustiloja, jotka voivat johtaa häiriötiloihin ja sairauksiin. Vyöhyketerapiassa ei hoideta vain oiretta vaan pyritään löytämään ongelmien alkulähteet, ja tarkoituksena on aktivoida kehoa parantamaan itse itsensä. Jo yksittäisellä käsittelyllä voidaan saada helpotusta elimistön häiriötiloihin, mutta useamman käsittelyn sarjalla saadaan aikaan merkityksellisempiä tuloksia. Vyöhyketerapiasta on saatu apua erityisesti vatsan – ja hormonitoiminnan ongelmissa. Suositellaan sarjahoitona. Viiden kerran sarjahoidossa 5. kerta -50%. Sarjahoito on voimassa 6 kk ostopäivästä. Hoito sisältää jalkakylvyn.

Reiki-hoito 60 min 60,-

Reikihoito on tekniikka, jossa elämän energiaa siirretään hoidettavan energiajärjestelmään hoitajan käsien välityksellä. Hoidettavan oma energiataso toimii magneettina ja määrää sen, miten paljon energiaa ja mihin kehon ja mielen kohtiin energiaa virtaa. Sanonta ”sinne missä kipu on” kuvaa hyvin reikiä. Reiki antaa hoidettavalle lisää energiaa ja elämäniloa sekä tasapainottaa kehon omia energioita ja näin aktivoi kehon omia paranemisprosesseja. Reikillä voidaan lievittää kiputiloja, vähentää stressiä, rauhattomuutta ja unettomuutta. Reiki on täysin turvallista ja luonnollista. Reiki sopii kaikille. Reikihoidon voi ottaa myös ilman erityistä syytä tai vaivaa, kun haluaa irrottautua arjesta ja antaa itselleen hetken aikaa vain olla!

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan ainutlaatuisista hoidoista. Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.

Lahjakortit

Muista läheistäsi erityisellä tavalla - Amankan lahjakortilla. Voit ostaa sen tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Palkintoja Amankan kanta-asiakkaille

Kerää pisteitä jokaisesta käynnistäsi. Kanta-asiakaskortti antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla uusia palveluitamme kiitoksena lojaalisuudestasi.