Terapiat ja hieronnat

Aromaterapia 60 min 79,-

Aromaterapia on lempeä kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka keskittyy tasapainon aikaansaamiseen kehon, mielen ja psyyken toimintojen toimintojen välille. Terapiassa vaikuttavat rauhallinen kevyt käsittely ja eteeriset öljyt, jotka imeytyvät elimistöön ihon ja hengitystiehyeiden kautta sekä vaikuttavat mieleen hajuaistin välityksellä. Aromaterapian pyrkimyksenä on auttaa kehoa ja mieltä aktivoitumaan oman tilanteen parantamisessa ja avustaa siinä. Aromaterapiasta voidaan apua saada mm. päänsärkyyn, lihaskipuihin, kuukautis- ja vaihdevuosiongelmiin, ihonhoitoon, selluliittiin, unettomuuteen, masennukseen, ahdistukseen ja stressiin. Aromaterapiaa suositellaan sarjahoitona. Viiden kerran sarjahoidossa 5. kerta -50%.

Vyöhyketerapia 45 min 59,-

Vyöhyketerapia on kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito sisältää jalkakylvyn. Terapia perustuu siihen ajatukseen, että ihmisen koko keho heijastuu pienoiskoossa kehon eri alueilla. Jalkaterissä ja jalkapohjissa on kaikkia kehon osiamme sekä sisäelimiämme vastaavat vyöhykkeet. Jalkojen refleksivyöhykettä paineltaessa vaikutetaan kyseisellä vyöhykkeellä sijaitsevaan elimeen. Näin korjataan tasapainottomuustiloja, jotka johtavat häiriötiloihin ja sairauksiin. Vyöhyketerapiassa ei hoideta vain oiretta vaan pyritään löytämään ongelmien alkulähteet, ja tarkoituksena on aktivoida kehoa parantamaan itse itsensä. Jo yksittäisellä terapiakäsittelyllä voidaan saada helpotusta elimistön häiriötiloihin, mutta useamman käsittelyn sarjalla saadaan aikaan pysyviä tuloksia. Vyöhyketerapialla on saatu hyviä tuloksia erityisesti vatsan – ja hormonitoiminnan ongelmissa. Terapiaa suositellaan sarjahoitona. Viiden kerran sarjahoidossa 5. kerta -50%.

Aromaattinen selkä-niska-hartiahieronta, alkulämmitys basalttikivillä 45 min 59,-

Hieronta ja eteeriset öljyt yhdessä laukaisevat selän alueen jännityksiä ja kireyksiä ja rentouttavat myös mieltä. Selkä lämmitetään aluksi lämpimillä kivillä, jotka ovat tulivuoriperäisiltä alueilta saatavia basalttikiviä. Kivien antama lämpö stimuloi lihaksia, ihon pintahermoja ja energiapisteitä.

Itämainen päähieronta kasvojen paineluhieronnalla 45 min 59,-

Itämainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja hemmotteleva hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hieronta muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, painalluksia, naputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkään tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartioita, yläselkää, olkavarsia, käsiä, niskaa, päätä ja kasvoja. Amankan itämaisessa päähieronnassa yhdistellään ayurvedaa, aromaterapiaa, kiinalaista lääketiedettä ja shiatsua asiakkaan tarpeiden mukaan. Hieronta helpottaa lihas- ja hermojännitystä ja poistaa sekä fyysisiä että emotionaalisia tukoksia. Unenlaatu paranee ja nukahtaminen helpottuu. Olo on hieronnan jälkeen seesteinen, ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hieronnan vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena. Esimerkiksi päänsäryn lievittämiseen suositellaan 1-2 hierontakertaa ja yleisten jännitystilojen purkamiseen 4-7 hierontakertaa.

Hoitohinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Hoitoluettelossa ilmoitetut ajat ovat hoitoon käytettyjä aikoja. Ajanvarauksessa hoitoon varataan +15 min.  siirtymäajaksi hoitojen välille.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tehokkaista ja elämyksellisistä hoidoista! Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Ajanvaraus

Tervetuloa nauttimaan Hoitohuone Amankan tehokkaista ja elämyksellisistä hoidoista! Varaa aikasi netistä tai puhelimitse.

Lahjakortit

Yllätä läheisesi hemmottelevalla lahjakortilla! Lahjakortin voi ostaa tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikan valmistuksessa käytetään puhtaita kylmäpuristettuja kasviöljyjä, jotka tukevat ja edistävät ihon ja elimistön omia toimintoja.